سرخط خبرها
  • سرقت ۱۴۰ میلیاردی طلا در مازندران، ۴ متهم غیربومی دستگیر شدند
  • قیمت جهانی نفت بار دیگر ۹۰ دلار شد
  • برد دختران فوتبال خاتون بم در آغاز لیگ قهرمانان آسیا
  • هدف‌گذاری برای رساندن هزاران واحد نهضت ملی مسکن به پیشرفت بالای ۷۰ درصد
  • تمهیدات ویژه مترو برای مراسم چهلم آقای شهید
  • جنایت هولناک در قائمشهر، پدر‌ به قتل همسر و دخترش اعتراف کرد
  • پزشکیان: دانش‌آموزان با باور می‌توانند ایران را به سوی پیشرفت هدایت کنند
  • ۴۲۰ نخبه خارج‌نشین به دانشگاه‌های ایران پیوستند
  • رامین رضاییان فولاد را انتخاب کرد
  • منوچهر متکی: ۹۰ روز آینده بسیار مهم است
  • آغاز عملیات عمره با اعزام ۱۸ هزار عمره‌گزار به سرزمین وحی
  • دادستانی تهران علیه برنامه اینترنتی «آزاد» به اتهام نشر اکاذیب اعلام جرم کرد

هشدار جدی پلیس به پلاک‌مخدوش‌ها؛

۶ ماه تا یک سال زندان در انتظار شماست

معاون اجتماعی پلیس راهور تهران با تأکید بر اینکه مخدوش‌سازی پلاک تنها یک تخلف ساده نیست، از صدور احکام سنگین حبس برای متخلفان و ارتباط این اقدام با جرایم خشن خبر داد.

خودرو پلاک مخدوش
به گزارش خبرگزاری موج

، مخدوشی و پوشاندن پلاک وسیله نقلیه دیگر تنها یک تخلف راهنمایی و رانندگی ساده محسوب نمی‌شود، بلکه به عنوان مقدمه‌ای برای ارتکاب جرایم سنگین نظیر سرقت و قتل شناخته شده و طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی، حبس ۶ ماه تا یک سال را برای متخلفان در پی دارد.

پلیس با بررسی پرونده‌های ثبت شده در این حوزه اظهار داشت: هرگونه دستکاری، استفاده از ماسک، تلق یا اشیای دیگر برای پنهان کردن اعداد و ارقام پلاک، جرم قطعی است و پلیس بدون اغماض با آن برخورد می‌کند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ درباره آمار این تخلفات ادامه داد: در پنج ماه نخست سال جاری بیش از ۱۴۶ هزار فقره اعمال‌قانون برای تخلفات پلاک ثبت شده است که از این میان، بیش از ۶۱ هزار مورد به موتورسیکلت‌ها اختصاص دارد. این وضعیت در حالی است که سال گذشته نیز مجموعاً بیش از ۶۰۳ هزار تخلف پلاک توسط پلیس ثبت شد و ۳۰۴ هزار دستگاه وسیله نقلیه ملزم به رفع اثر پوشش پلاک شدند.

وی با اشاره به انگیزه‌های پنهان متخلفان خاطر نشان کرد: برخلاف تصور برخی افراد که پوشش پلاک را راهی برای فرار از عوارض طرح ترافیک می‌دانند، پلیس این اقدام را زمینه‌ساز جرایم خشن ارزیابی می‌کند؛ بنابراین کسانی که با نیت‌های غیرقانونی هویت وسیله خود را پنهان می‌کنند، در دام قانون گرفتار خواهند شد.

این مقام انتظامی در بخش دیگری از اظهارات خود به طرح‌های عملیاتی جدید برای نظم‌بخشی به ترافیک شهر اشاره کرد و افزود: علاوه بر کنترل پلاک، برخورد قاطع با توقف‌های ساکن به ویژه در خیابان‌های شهید مطهری و شهید بهشتی که موجب سلب آسایش عابران پیاده می‌شود، در اولویت قرار دارد. همچنین تردد موتورسیکلت‌ها در خطوط ویژه که صرفاً برای اتوبوس‌های تندرو و خودروهای امدادی در نظر گرفته شده است، ممنوع بوده و با متخلفان به صورت جدی برخورد می‌شود.

وی در پایان تأکید کرد: نظم ترافیکی نیازمند مشارکت همگانی است و از موتورسواران خواست برای حفظ جان خود و دیگران از تردد در خطوط ویژه خودداری کرده و در صورت نبود جای پارک مناسب، از وسایل حمل‌ونقل عمومی استفاده کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه