سرخط خبرها
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه
  • بیرانوند: لیگ برتر فوتبال را با تماشاگر می‌خواهیم
  • پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد
  • بازار کشش خودرو‌های وارداتی ۵ تا ۱۰ میلیارد تومانی را ندارد
  • ثبت رکورد تاریخی تزریق ۵۹ هزار و ۲۲۰ مگاوات برق تولیدی نیروگاه‌های حرارتی به شبکه سراسری

ارائه بیش از ۲۱۰ هزار خدمت پزشکی به حجاج در حج امسال

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر از ارائه بیش از ۲۱۰ هزار خدمت پزشکی به زائران ایرانی در مکه مکرمه و مدینه منوره در جریان عملیات پزشکی حج خبر داد.

حجاج
به گزارش خبرگزاری موج

، مجتبی خالدی، سخنگوی جمعیت هلال‌احمر، با تشریح خدمات ارائه‌شده در عملیات پزشکی حج اظهار کرد: خدمات پزشکی حج تنها به ایام برگزاری مناسک محدود نمی‌شود و یک فرآیند طولانی است که ماه‌ها پیش از اعزام زائران با برنامه‌ریزی، آموزش و آماده‌سازی تیم‌های درمانی آغاز می‌شود.

وی درباره مراحل آماده‌سازی تیم‌های پزشکی گفت: پیش از آغاز موسم حج، جلسات متعددی در داخل کشور برگزار می‌شود و آموزش پزشکان معین در دستور کار قرار می‌گیرد. همچنین معاینات پزشکی حجاج و برگزاری کمیسیون‌های پزشکی انجام می‌شود تا وضعیت سلامت زائران پیش از اعزام بررسی شود.

خالدی افزود: پس از این مراحل، ارزیابی تیم‌های امدادی، پزشکان و پرستارانی که قرار است در عملیات حضور داشته باشند انجام می‌شود و افراد منتخب آموزش‌های تخصصی لازم را دریافت می‌کنند. در این آموزش‌ها، بیماری‌های جدید و همچنین بیماری‌هایی که احتمال شیوع آنها در تجمعات انبوه وجود دارد به نیروهای درمانی معرفی می‌شود تا بتوانند خدمات لازم را به زائران ارائه دهند.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به آمار خدمات درمانی ارائه‌شده در مکه مکرمه و مدینه منوره گفت: در مجموع ۲۱۰ هزار و ۶۳۰ خدمت پزشکی توسط تیم‌های درمانی به زائران ارائه شده است.

وی ادامه داد: از این تعداد، ۲۴ هزار و ۷۹۸ مورد ویزیت تخصصی انجام شده و ۷۵ هزار و ۴۱۴ مورد نیز مربوط به ویزیت پزشکان عمومی بوده است. همچنین ۲۹ هزار و ۳۲۰ مورد خدمات پرستاری به حجاج ارائه شده و ۸۱ هزار و ۹۸ نسخه دارویی نیز برای زائران صادر شده است.

خالدی درباره وضعیت بیماران در جریان عملیات پزشکی حج گفت: در این مدت ۲۸۳ نفر از زائران در بیمارستان‌ها بستری شدند و بیشترین مراجعات مربوط به بخش‌های پیش‌بیمارستانی، داخلی، سی‌سی‌یو، جراحی قلب و همچنین برخی موارد ارتوپدی و زنان بوده است.

وی درباره آمار فوتی‌ها نیز اظهار کرد: در جریان عملیات پزشکی حج، ۶ مورد فوتی ثبت شده است.

سخنگوی جمعیت هلال‌احمر با اشاره به یکی از اقدامات ویژه در حج امسال گفت: اعزام پزشکان عرب‌زبان برای همراهی بیشتر با زائران از برنامه‌هایی بود که امسال با جدیت بیشتری دنبال شد.

وی افزود: این پزشکان در مراکز درمانی مستقر در عربستان حضور داشتند و علاوه بر پیگیری روند درمان زائران، مستندات و مدارک پزشکی مورد نیاز را برای ادامه درمان پس از بازگشت در اختیار حجاج قرار دادند. خالدی تأکید کرد: خدمات پزشکی حج یک عملیات گسترده و برنامه‌ریزی‌شده است که از پیش از اعزام زائران آغاز می‌شود و تا پایان ارائه خدمات درمانی به آنها ادامه دارد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه