سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

محور هراز و ورودی‌های تهران زیر بار ترافیک سنگین است

جانشین پلیس راه فراجا، از ترافیک سنگین در برخی محورهای مواصلاتی کشور به‌ ویژه محور هراز و ورودی‌های پایتخت خبر داد.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سیاوش محبی، با تشریح آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی کشور اظهار کرد: در حال حاضر ترافیک در محور هراز در مسیر رفت و برگشت و محدوده سه‌راهی چلاو سنگین گزارش شده است.

وی افزود: در آزادراه قزوین ـ کرج محدوده گلدشت و حدفاصل پایانه شهید کلانتری تا پل کلاک نیز ترافیک سنگین جریان دارد. همچنین محور شهریار ـ تهران در محدوده شهرقدس و آزادراه ساوه ـ تهران در حدفاصل بهمن‌آباد تا احمدآباد مستوفی با ترافیک سنگین صبحگاهی مواجه هستند.

جانشین پلیس راه فراجا با اشاره به وضعیت سایر محورهای پرتردد کشور گفت: تردد در محورهای چالوس، فیروزکوه، محور قدیم تهران ـ بومهن، آزادراه تهران ـ پردیس، آزادراه تهران ـ شمال و آزادراه قزوین ـ رشت در هر دو مسیر روان است.

سرهنگ محبی همچنین درباره شرایط جوی محورهای شمالی خاطرنشان کرد: محورهای چالوس، هراز و فیروزکوه با بارش باران و مه‌گرفتگی همراه هستند و در برخی محورهای استان‌های گیلان، مازندران و گلستان نیز بارش باران و مه‌گرفتگی گزارش شده است.

وی در پایان از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، با توجه به شرایط جوی و ترافیکی، سفر خود را با احتیاط بیشتری انجام دهند.

بر اساس این گزارش، محور پاتاوه ـ دهدشت نیز به عنوان تنها محور مسدود غیرشریانی کشور همچنان مسدود است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه