انتشار اخبار دروغ برای کسب سود مالی

کارشناسان سایبری پلیس اطلاعات تهران بزرگ موفق به شناسایی و دستگیری فردی شدند که با انتشار اخبار کذب و تأیید نشده در فضای مجازی، اقدام به کسب درآمد از طریق تبلیغات می‌کرد.

دستگیری متهم
به گزارش خبرگزاری موج

، بر اساس اعلام پلیس، این فرد با انتشار گسترده اطلاعات نادرست و هیجانی، خود را به عنوان مرجع اخبار مهم معرفی می‌کرد و هدف اصلی او افزایش بازدید صفحات و بهره‌برداری مالی بوده است.

مرکز اطلاع‌رسانی فرماندهی انتظامی تهران بزرگ تأکید کرده است که انتشار چنین اخبار کذب و نادرستی علاوه بر ایجاد سود مالی برای منتشرکننده، می‌تواند موجب شکل‌گیری افکار عمومی بر اساس اطلاعات غلط و نگرانی در جامعه شود.

متهم در مراحل بازجویی به ارتکاب جرم خود اعتراف کرده و ضمن ابراز ندامت، از تأثیر منفی اقداماتش بر احساسات عمومی اظهار تأسف کرد.

براساس گزارش سایت پلیس، پلیس همچنین از کاربران فضای مجازی خواست با رعایت اصول اخلاقی و دقت در انتشار اخبار، به سلامت اطلاعات در این فضا کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه