سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

استاندار تهران:

تمهیدات لازم برای کنترل قیمت‌ها برنامه ریزی شد

استاندار تهران از آسیب شناسی و تصمیمات تازه برای ساماندهی بازار و مقابله با گران‌فروشی خبر داد و گفت: بازرسی‌های میدانی در سطح خرده‌فروشی‌ها، اصناف و مراکز تولیدی تشدید می‌شود و ظرفیت شبکه گسترده تجار و بازرگانان استان تهران برای واردات کالاهای پرمصرف و تأمین مایحتاج عمومی مردم به کار گرفته خواهد شد.

محمّدصادق معتمدیان + استاندار تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، محمدصادق معتمدیان در حاشیه جلسه هماهنگی و هم اندیشی در حوزه گرانفروشی های روزهای اخیر در سطح بازار تهران، که  با حضور معاونان وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه آسیب شناسی کاملی از وضع موجود و خلأهای مدیریتی انجام شد و تصمیمات خوبی برای ساماندهی بازار اتخاذ گردید.

وی افزود: در بخش نظارت، تشدید بازرسی ها در روزهای آینده در تمام سطوح از خرده فروشی ها تا مراکز تولیدی استان اجرایی می شود و دستگاه های مسئول با حضور پررنگتر پای کار خواهند آمد.

عضو هیات دولت با اشاره به بخش تأمین کالاهای اساسی و مایحتاج عمومی مردم، تصریح کرد: با استفاده از اختیاراتی که دولت داده است، از ظرفیت شبکه گسترده تجار و بازرگانان استان تهران برای واردات کالاهای پرمصرف استفاده خواهیم کرد که این اقدام نقش مهمی در تنظیم بازار استان ایفا می کند.

معتمدیان با اشاره به ظرفیت های مناسب استان تهران در حوزه نظارت بر بازار، از مردم خواست گزارش های خود را درباره گرانفروشی و احتکار از طریق شماره های ۱۳۵ تعزیرات حکومتی و ۱۲۴ بازرسی وزارت صمت اعلام کنند و افزود: گشت های سیار مشترک در سطح تهران و شهرستانهای استان تشدید می شود و این قول را می‌دهیم که با تمام توان با سوءاستفاده کنندگان و گرانفروشان در سطح بازار و اصناف بر اساس قانون و طبق ضوابط برخورد قاطع صورت گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه