سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

ترافیک سنگین در محورهای ورودی تهران

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از ترافیک سنگین در برخی محورهای منتهی به تهران خبر داد و اعلام کرد که هم‌زمان بارش باران در تعدادی از جاده‌های شمالی و غربی کشور گزارش شده است.

ترافیک
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از افزایش حجم ترافیک در برخی محورهای منتهی به پایتخت خبر داد و اعلام کرد که هم‌زمان بارش باران در شماری از جاده‌های شمالی و غربی کشور جریان دارد.

سرهنگ ناصر قلی‌نیا با تشریح وضعیت ترافیکی صبح روز ۱۴ اردیبهشت‌ماه گفت: در حال حاضر محور هراز در مسیر جنوب به شمال و محدوده آبعلی با ترافیک سنگین روبه‌رو است. همچنین در آزادراه قزوین–کرج–تهران در محدوده استاندارد تا پل کلاک و محدوده وردآورد، آزادراه ساوه–تهران در فاصله نسیم‌شهر تا رضی‌آباد و محور شهریار–تهران در محدوده شهرقدس نیز ترافیک سنگین گزارش شده است.

به گفته وی، در مقابل این شرایط، تردد در محورهای چالوس، فیروزکوه، مسیر قدیم تهران–بومهن، آزادراه تهران–پردیس، آزادراه تهران–شمال و آزادراه قزوین–رشت در هر دو مسیر رفت و برگشت به صورت روان در جریان است. همچنین محور هراز در مسیر شمال به جنوب نیز بدون مشکل ترافیکی خاصی گزارش شده است.

رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور در ادامه با اشاره به وضعیت جوی جاده‌ها اظهار کرد: محور چالوس و آزادراه قزوین–رشت با بارش باران همراه هستند، اما سایر محورهای شمالی در حال حاضر فاقد مداخلات جوی گزارش شده‌اند. علاوه بر این، در برخی جاده‌های استان‌های مازندران، آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، اردبیل، زنجان، کردستان و گیلان نیز بارندگی مشاهده می‌شود.

وی همچنین درباره محورهای مسدود توضیح داد: محور قدیم بستان‌آباد–میانه در محدوده قره‌چمن تا میانه مسدود است و رانندگان می‌توانند از مسیرهای جایگزین قره‌چمن–کوهسالار علیا–سه‌راهی ترکمانچای–راه روستایی چپقلو–میانه یا مسیر قره‌چمن–راه فرعی هشترود–میانه استفاده کنند.

قلی‌نیا افزود: محور پاتاوه–دهدشت که یک مسیر غیرشریانی محسوب می‌شود نیز مسدود است. همچنین محورهای گنجنامه–تویسرکان، سروآباد–پاوه در گردنه تته، سی‌سخت–پادنا در هر دو مسیر رفت و برگشت و محور وازک–بلده به دلیل شرایط فصلی در حال حاضر بسته هستند.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا در پایان از رانندگان خواست پیش از آغاز سفر از وضعیت جاده‌ها اطلاع کسب کنند و با رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ایمنی سفر خود و دیگران را تضمین کنند.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه