سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

مرکز اجرائیات راهور فراجا از جنگ ۴۰ روزه گزارش داد؛

ثبت ۳۷ میلیون پیامک و بیش ا۴میلیون تخلف درجنگ رمضان/اجرای تقسیط جرایم رانندگی برای۱۸۲۰ خودرو

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا از تداوم ارائه خدمات گسترده و هوشمند در حوزه تخلفات رانندگی خبر داد و اعلام کرد: با وجود محدودیت‌های ناشی از جنگ ۴۰ روزه رمضان و تغییر الگوهای تردد، فرآیندهای اجرایی با تمرکز بر کاهش مراجعات حضوری و افزایش رضایتمندی شهروندان، به‌ صورت شبانه‌روزی دنبال شده است.

ستاد ترخیص پلیس راهور توقیف خودرو
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ جلیل جمشیدی راد با تشریح اقدامات این مرکز از ابتدای جنگ ۴۰ روزه رمضان، اظهار کرد: در این بازه زمانی، علی‌رغم محدودیت‌های ایجاد شده در ارائه خدمات حضوری و تغییرات محسوس در الگوهای تردد درون‌شهری و برون‌شهری، مجموعه اجراییات پلیس راهور در سراسر کشور با بسیج ظرفیت‌های انسانی و سامانه‌ای، خدمات خود را بدون وقفه ادامه داده است.

وی افزود: در راستای تسهیل فرآیند ترخیص خودروها و کاهش فشار اقتصادی بر مالکان، تعداد ۱۸۲۰ مورد تقسیط جرایم رانندگی برای خودروهای دارای دستور تبصره ماده ۸ (با بدهی بالای ۵۰ میلیون ریال) به اجرا درآمده است.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا همچنین از ارسال گسترده پیامک‌های اطلاع‌رسانی خبر داد و گفت: در این مدت، بالغ بر ۳۷ میلیون و ۶۱۱ هزار و ۴۶۴ پیامک در حوزه‌های مختلف از جمله ثبت تخلفات، نمرات منفی، پیامک‌های اولیه و ثانویه دوربین و فرآیندهای رسیدگی به شهروندان ارسال شده است.

سرهنگ جمشیدی راد در ادامه به صدور صورت‌ وضعیت‌های تخلفات رانندگی اشاره کرد و گفت: تعداد ۴ میلیون و ۸۹۸ هزار و ۷۹۳ صورت‌ وضعیت برای وسایل نقلیه در این بازه زمانی صادر شده که بیانگر ارائه خدمات پیوسته به هموطنان در حوزه اجراییات در سطح کشور است.

وی با اشاره به رسیدگی به اعتراضات مردمی خاطرنشان کرد: در مجموع، ۲۵۴ هزار و ۸۱۴ مورد رسیدگی به اعتراضات ثبت‌ شده در حوزه تخلفات رانندگی انجام شده که این امر نشان‌دهنده توجه به حقوق شهروندی و شفافیت در فرآیندهای اجرایی است.

رئیس مرکز اجراییات پلیس راهور فراجا همچنین از ثبت ۶۷ هزار و ۵۹۰ دستور قضایی و رفع ۵ هزار و ۲۴۴ مورد از این دستورات خبر داد و گفت: تعامل مؤثر با مراجع قضایی نقش مهمی در تسریع روند رسیدگی به پرونده‌ها داشته است.

به گفته وی، در این مدت ۱۰ هزار و ۵۵ اخطاریه‌نویس فعال در سراسر کشور نسبت به اعمال قانون اقدام کرده‌اند و همچنین ۱۷۸۹ کاربر فعال در سامانه اجراییات، پشتیبانی و اجرای فرآیندهای مرتبط را بر عهده داشته‌اند.

بر اساس گزارش پلیس، سرهنگ جمشیدی راد در پایان تأکید کرد: تلاش شده جنبه‌هایی از عملکرد اجراییات که منجر به کاهش دغدغه‌های شهروندان و افزایش رضایتمندی عمومی می‌شود، نشان داده شود و این روند با توسعه خدمات غیرحضوری و هوشمندسازی فرآیندها ادامه خواهد یافت.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه