بیش از ۲۸۰۰ وسیله نقلیه توقیفی در پایتخت ترخیص شد

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ از ترخیص ۲۸۰۰ وسیله نقلیه در فروردین ماه سال جاری خبر داد.

ترخیص خودروهای توقیفی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از پلیس راهور تهران، سرهنگ فیروز کشیر با اعلام این خبر گفت: از مجموع خودروهای ترخیص شده یک هزار و ۷۷۰ دستگاه خودرو سواری و ۱۰۴۰ دستگاه موتورسیکلت بوده که پس از انجام استعلامات لازم و رفع موانع قانونی، ترخیص شده است.

وی همچنین از انجام بیش از ۱۱۰۰ اقدام قضایی در این مدت خبر داد و گفت: این اقدامات شامل توقیف و رفع توقیف قضایی، توقیف و رفع توقیف فک پلاک، و همچنین مکاتبات و استعلامات قضایی متعدد بوده که نشان‌ دهنده رسیدگی به پرونده‌های مختلف و همکاری تنگاتنگ با مراجع قضایی است.

این مقام پلیس راهور تهران اظهار داشت: در فروردین ماه سال جاری، شاهد مراجعه بیش از ۴۹۰۰ نفر از شهروندان تهرانی به ادارات ترخیص خودرو بودیم که این تعداد نشان‌ دهنده پیگیری مستمر هموطنان برای رفع مشکلات قانونی وسایل نقلیه خود است.

سرهنگ کشیر با اشاره به این آمار، بر اهمیت رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی تأکید کرد و گفت: توقیف وسایل نقلیه و مراجعه به اداره ترخیص، علاوه بر صرف وقت و هزینه، موجب بروز مشکلات و دغدغه‌ هایی برای شهروندان می‌شود. بسیاری از این توقیف‌ها به دلیل تخلفات حادثه‌ ساز، همراه نداشتن مدارک لازم، یا نداشتن معاینه فنی معتبر صورت می‌گیرد.

وی از رانندگان خواست به منظور جلوگیری از توقیف وسایل نقلیه و بروز مشکلات قضایی مقررات. راهنمایی و رانندگی را رعایت کنندو همیشه مدارک لازم (گواهینامه، کارت خودرو، بیمه‌نامه) را همراه داشته باشند.

وی از رانندگان تقاضا کرد تا قوانین مربوط به سرعت مجاز، سبقت غیرمجاز، و رعایت حق تقدم را جدی بگیرند و به وضعیت فنی خودرو و موتورسیکلت خود، به ویژه معاینه فنی، توجه کنند و از پارک دوبله، سد معبر، و سایر تخلفات مربوط به پارک کردن پرهیز نمایند.

کشیر با تاکید بر اینکه هدف ما تسهیل تردد و حفظ ایمنی برای همه شهروندان است، افزود: با رعایت قوانین، ضمن کمک به روان‌سازی ترافیک، از بروز مشکلات برای خود و دیگران جلوگیری خواهیم کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه