وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی:

سازمان بین‌المللی کار به مأموریت اصلی خود برای برقراری صلح پایدار برگردد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت؛ سازمان بین‌المللی کار (ILO) با هدف برقراری عدالت اجتماعی و صلح جهانی تأسیس شد بنابراین امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد به مأموریت اصلی خود بازگردد.

احمد میدری
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تماس تلفنی با گیلبرت هونگبو رئیس سازمان بین‌المللی کار (ILO) با یادآوری تاریخچه شکل‌گیری این سازمان پس از جنگ جهانی اول تصریح کرد: سازمان بین‌المللی کار با هدف برقراری عدالت اجتماعی و صلح جهانی تأسیس شد؛ لذا امروز بیش از هر زمان دیگری ضرورت دارد که این سازمان به مأموریت اصلی خود بازگردد.

وزیر کار با اشاره به تنش‌های جاری در سطح بین‌الملل افزود: امروز نه تنها منطقه ما، بلکه بسیاری از کشورهای جهان در معرض آثار مخرب جنگ هستند. پرسش اساسی اینجاست که سازمان بین‌المللی کار برای ایفای مسئولیت خود در راستای تحقق صلح پایدار، چه اقدامات عملی و مؤثری در دستور کار دارد؟

هونگبو نیز در این گفت‌وگوی بر خط ضمن ابراز تأسف از درگیری‌های نظامی در منطقه، بر موضع صلح‌طلبانه این سازمان تأکید کرد و اظهار داشت: ما به عنوان بخشی از خانواده سازمان ملل متحد با هرگونه جنگی مخالفیم؛ چرا که صلح پایدار زیربنای حفظ منافع کارگران جهان است.

وی در تشریح ظرفیت‌های این نهاد برای مقابله با شرایط جنگی، دو محور اساسی را برشمرد و گفت: «بهره‌گیری از شبکه اتحادیه‌های کارگری برای تلاش در جهت توقف تنش‌ها و تبیین پیامدهای منفی جنگ بر عدالت اجتماعی» و «فعال‌سازی ظرفیت‌ گروه آسیا و اقیانوسیه سازمان بین‌المللی کار جهت صدور بیانیه‌ها و اتخاذ مواضع مشترک» محورهای اقدامات ILO هستند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه