سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

کلاس‌های غیرحضوری دانشگاه فرهنگیان از فردا شروع می شود

پیرو بخشنامه وزارت علوم و مصوبه نشست شب گذشته هیئت رئیسه، دانشگاه فرهنگیان از روز دوشنبه فعالیت‌های آموزشی خود را به صورت کاملاً مجازی برگزار خواهد کرد.

دانشگاه فرهنگیان
به گزارش خبرگزاری موج

، شب گذشته دومین جلسه  اعضای هیئت رئیسه به همراه روسای دانشگاه‌های فرهنگیان استان ها با بررسی آخرین وضعیت فعالیت‌های فرهنگی و کنشگری مجموعه‌های اساتید و دانشجو معلمان و نقش ایشان با توجه به جنگ تحمیلی آمریکای جهانخوار و رژیم صهیونیستی به صورت برخط برگزار شد.

در این جلسه همچنین با توجه به بخشنامه وزارت علوم تحقیقات و فناوری لازم برای برگزاری کلاس‌های درس به صورت مجازی ، تصمیم لازم برای به اجرا درآوردن کلاس‌ها از روز دوشنبه اتخاذ شد.

تعدادی از روسای دانشگاه فرهنگیان با ارائه و همچنین ارایه پیشنهادات در خصوص نحوه اداره دانشگاه تا پایان سال جاری پرداختند

در این جلسه رجبعلی برزویی رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور با تسلیت مجدد شهید امام خامنه‌ای و هموطنان روزه دار و شهدای دانش آموز مدرسه حیات طیبه میناب ،با قدردانی از زحمات تمامی افرادی که از ابتدای این تهاجم امریکایی صهیونیستی با ایثار و فداکاری در عرصه‌های مختلف در دانشگاه فرهنگیان نقش آفرینی کرده‌اند قدردانی به عمل آورد و افزود: اساتید و دانشجو معلمان باید کلاس‌های درس را علاوه بر مباحث علمی به فضایی برای کنشگری،ایده آفرینی و استکبار ستیزی تبدیل کنند.

وی با جمع بندی در حوزه های قرارگاه‌های فرهنگی رسانه‌ای ، صیانتی و حراستی و پشتیبانی و امور مالی دستورات لازم را برای فعالیت های دوایر این موضوع صادر و خواستار نظارت و پایش فعالیت های محوله توسط مدیران و هیات رییسه در این موارد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه