سرخط خبرها
  • هشدار به آمریکا: مهلت زمانی برای توافق محدود است
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

وضعیت ترافیک تهران عادی و روان است

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک عادی و روان در تمامی معابر و بزرگراه‌های پایتخت در روز پنج‌شنبه دوم بهمن‌ماه خبر داد.

ترافیک روان
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از ترافیک عادی و روان در تمامی معابر و بزرگراه‌های شهر تهران در روز پنج‌شنبه دوم بهمن‌ماه خبر داد.

وی اعلام کرد: هم‌اکنون حرکت خودروها در معابر و بزرگراه‌های پایتخت در وضعیت عادی و روان قرار دارد، اما متأسفانه برخی رانندگان در زمان خلوتی معابر اقدام به سرعت و سبقت‌های غیرمجاز می‌کنند که این رفتارها می‌تواند جان خود آنان و دیگر شهروندان را به خطر بیندازد.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ تأکید کرد: رانندگی با سرعت مطمئنه، همراه با دقت و تمرکز، بهترین شیوه تردد در شرایط فعلی معابر پایتخت است و سرعت‌های بالا در زمان خلوتی، یکی از عوامل اصلی بروز حوادث تلخ و ناگوار به شمار می‌رود.

وی افزود: رانندگان در صورت خلوت بودن معابر از عجله و شتاب پرهیز کرده و با سرعت مطمئنه و حتی کمتر از آن در سطح شهر تردد کنند تا ایمنی خود و دیگران حفظ شود.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ خاطرنشان ساخت: رعایت سرعت مجاز و رانندگی متناسب با شرایط محیطی، علاوه بر افزایش ایمنی ترافیک، مزایایی همچون داشتن زمان کافی برای تشخیص خطرات احتمالی، واکنش مناسب در شرایط اضطراری، کنترل بهتر وسیله نقلیه و کاهش مسافت توقف را به همراه دارد که در نهایت می‌تواند از وقوع تصادف یا شدت آن جلوگیری کند.

وی افزود: احترام به قوانین راهنمایی و رانندگی و ترویج فرهنگ صحیح رانندگی، نقش مؤثری در ارتقای ایمنی ترافیک پایتخت دارد و شهروندان می‌توانند با رانندگی آرام و مسئولانه، سهم مهمی در کاهش حوادث داشته باشند.

رئیس مرکز اطلاع‌رسانی پلیس راهور تهران بزرگ در پایان توصیه کرد: شهروندان با رعایت قوانین، پرهیز از سرعت غیرمجاز و رانندگی با آرامش خاطر، به ارتقای امنیت ترافیکی شهر تهران کمک کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه