سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

شیوه برگزاری آزمون‌های پایان‌ترم کاردانی و کارشناسی دانشگاه‌ها به استان‌ها واگذار شد

معاون آموزشی وزارت علوم در ابلاغیه‌ای خطاب به روسای دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور اعلام کرد که امتحانات پایانی دوره‌های تحصیلات تکمیلی (کارشناسی ارشد و دکتری) به‌صورت حضوری برگزار خواهد شد و نحوه برگزاری این امتحانات برای مقاطع کاردانی و کارشناسی به صورت حضوری یا مجازی،در اختیار استان‌ها خواهد بود.

وزارت علوم
به گزارش خبرگزاری موج

​، روابط عمومی وزارت علوم ، شامگاه دوشنبه اطلاع داد: مطابق ابلاغیه جدید وزارت علوم، معاونت آموزشی این وزارت‌خانه در نامه‌ای به همه دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی کشور اعلام کرد که با توجه به استمرار فعالیت‌های علمی و تحقیقاتی بخش‌های مختلف دانشگاه از جمله آزمایشگاه‌ها، مقتضی است امتحانات پایانی دوره‌های تحصیلات تکمیلی به‌صورت حضوری برگزار شود.

در مورد شیوه برگزاری آزمون‌های نیمسال جاری در دوره‌های کاردانی و کارشناسی، تصمیم لازم توسط کارگروه‌ مدیریت استانی آموزش عالی، اتخاذ و اطلاع رسانی می‌گردد.

در این ابلاغیه همچنین ذکر شده است که در هر صورت، تمامی آزمون‌ها در کلیه مقاطع تحصیلی (کاردانی، کارشناسی و تحصیلات تکمیلی) مطابق برنامه زمان‌بندی اعلام‌شده توسط دانشگاه‌ها در موعد مقرر برگزار شود.

 معاونت آموزشی وزارت علوم، پیشتر اعلام کرده بود که امتحانات پایان ترم دانشگاه‌ها به صورت حضوری برگزار شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه