خطوط متروی تهران امروز رایگان است

مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه گفت: هم‌زمان با برگزاری مراسم تشییع پیکرشهدای مقاومت ملی، مترو تهران از ساعت ۱۳ تا ۱۵ در تمامی خطوط و از ساعت ۱۵ تا پایان مراسم در ایستگاه‌های هدف به صورت رایگان آماده خدمات‌رسانی است.

مراسم بهره برداری از ایستگاه مترو سرباز وطن - تهران
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه؛ هادی زند اظهار کرد: مراسم تشییع پیکر شهدای مقاومت ملی، امروز چهارشنبه ۲۴ دی ماه ساعت ۱۴ از مقابل دانشگاه تهران انجام خواهد شد. در این راستا، شرکت بهره‌برداری مترو تهران و حومه با اجرای تمهیدات ویژه، شرایط لازم برای حضور آسان و سریع شهروندان را فراهم کرده است.

وی تصریح کرد: ناوگان مترو در تمامی خطوط در حالت آماده‌باش قرار دارد و برای مدیریت مناسب حجم مسافران، علاوه بر کاهش سرفاصله حرکت قطارها در تمامی خطوط، اعزام فوق‌العاده پیش بینی و در صورت نیاز انجام می شود.

مدیر ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری مترو تهران و حومه در پایان از شهروندان دعوت کرد برای حضور منظم‌تر در این مراسم، از خدمات حمل‌ونقل عمومی به‌ویژه مترو استفاده کنند تا امکان جابه‌جایی روان و ایمن برای همه فراهم شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه