خرید کالابرگ الکترونیکی یک میلیون خانوار در روز نخست

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون اعلام کرد: در روز نخست اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی، یک میلیون خانوار خرید خود را انجام دادند.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی
به گزارش خبرگزاری موج

، معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اعلام کرد: در روز نخست عرضه کالابرگ الکترونیکی، یک میلیون خانوار خرید کالابرگی خود را انجام دادند.

یعقوب اندایش با اشاره به اهداف اجرای این طرح اظهار کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی با هدف اصلی تثبیت قدرت خرید ایرانیان در حال اجراست و هموطنان می‌توانند طبق زمان‌بندی‌های اعلام‌شده برای خرید به فروشگاه‌های طرف قرارداد مراجعه کنند.

وی تصریح کرد: طرح کالابرگ الکترونیکی شامل هر فرد ایرانی ساکن کشور می‌شود و این موضوع فارغ از هرگونه دهک‌بندی درآمدی است. همچنین افرادی که تاکنون یارانه دریافت نکرده‌اند نیز مشمول دریافت کالابرگ خواهند بود.

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون خاطرنشان ساخت: تمامی مراحل مرتبط با طرح کالابرگ به‌صورت الکترونیکی انجام می‌شود و به هیچ عنوان نیازی به مراجعه حضوری به ادارات یا سایر نهادها وجود ندارد.

اندایش با تأکید بر لزوم دریافت اخبار از منابع معتبر افزود: هموطنان باید اخبار مربوط به طرح کالابرگ الکترونیکی را صرفاً از سایت و کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رسانه‌های رسمی کشور دنبال کنند.

وی یادآور شد: تنها پیامک‌های ارسالی از سرشماره v.refah مورد تأیید است و این پیامک‌ها فاقد هرگونه لینک بوده و پیامک‌های دیگر فاقد اعتبار هستند.

بر اساس اعلام معاون وزیر رفاه، راه‌های استعلام مانده اعتبار و مشاهده فروشگاه‌های متصل به طرح، از طریق پیام‌رسان بله و همچنین درگاه و برنامه شمیم امکان‌پذیر است.

اندایش اظهار کرد: سامانه‌ها و مسیرهای ثبت درخواست آن دسته از هموطنانی که تاکنون متقاضی دریافت یارانه نبوده‌اند، در اطلاعیه‌های بعدی اعلام خواهد شد.

وی تصریح کرد: برای هر فرد، ماهانه یک میلیون تومان اعتبار کالابرگ اختصاص می‌یابد و در صورتی که خرید کمتر از این مبلغ انجام شود، مانده اعتبار به ماه بعد منتقل خواهد شد.

بر اساس این گزارش، خرید کالابرگ خانوارهای تحت پوشش نهادهای حمایتی شامل سازمان بهزیستی کشور و کمیته امداد امام خمینی (ره) در دهک‌های اول تا سوم از روز چهارشنبه ۱۷ دی ۱۴۰۴ آغاز شده است.

همچنین دهک‌های اول تا سوم از روز جمعه ۱۹ دی‌ماه، دهک‌های چهارم تا هفتم از روز دوشنبه ۲۲ دی‌ماه و سایر خانوارها از روز یکشنبه ۲۸ دی‌ماه می‌توانند برای خرید به فروشگاه‌ها مراجعه کنند. در صورتی که اعتبار هر ماه به‌طور کامل استفاده نشود، مانده آن به ماه‌های بعد منتقل خواهد شد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه