سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی چرا جمع‌ شد؟

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از اجرای اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه برای جمع‌آوری محدود برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی خبر داد.

شیر خشک
به گزارش خبرگزاری موج

، مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو از اجرای یک اقدام داوطلبانه و پیشگیرانه در خصوص برخی سری ساخت‌های شیرخشک وارداتی و همزمان از تسهیل فرآیند دریافت شیرخشک رژیمی خبر داد.

شهرام شعیبی اعلام کرد: در راستای صیانت از سلامت مصرف‌کنندگان و با هدف شفاف‌سازی، شرکت «نستله ایران» با هماهنگی کامل سازمان غذا و دارو، اقدام به خروج محدود برخی سری ساخت‌های مشخص شیرخشک نان اچ آ یک و آلفامینو از چرخه عرضه کرده است. وی افزود: این اقدام ماهیت کاملاً پیشگیرانه داشته و پس از شناسایی، عرضه و فروش این سری ساخت‌ها بلافاصله متوقف شد.

مدیرکل فرآورده‌های طبیعی، سنتی، مکمل و شیرخشک سازمان غذا و دارو خاطرنشان ساخت: سایر محصولات شیرخشک موجود در بازار از نظر ایمنی و کیفیت در وضعیت مطلوب قرار دارند و مصرف آن‌ها بدون نگرانی امکان‌پذیر است. فرآیند جمع‌آوری سری ساخت‌های مشمول این اقدام نیز مطابق ضوابط مصوب و تحت نظارت دقیق مراجع ذی‌ربط در حال انجام است.

وی تأکید کرد: محصولات شیرخشک نوزاد تولید داخل کشور از ماده اولیه مورد اشاره در این اقدام استفاده نمی‌کنند و به هیچ وجه مشمول فرآیند جمع‌آوری نیستند.

شعیبی همچنین از فراهم شدن امکان دریافت شیرخشک رژیمی برای افراد بالای دو سال خبر داد و بیان داشت: از امروز این گروه سنی می‌توانند یک عدد سهمیه شیرخشک رژیمی را از طریق کارتابل تیتک دریافت کنند. به گفته وی، این تصمیم به‌ویژه مشکل والدینی را حل می‌کند که نوزاد تازه‌متولدشده دارند اما هنوز مراحل صدور شناسنامه یا ثبت اطلاعات کودک تکمیل نشده است.

وی در پایان اظهار داشت: سازمان غذا و دارو با نظارت مستمر بر زنجیره تأمین و همکاری مسئولانه تولیدکنندگان و واردکنندگان، سلامت مصرف‌کنندگان را اولویت مطلق خود می‌داند و تمامی اقدامات اصلاحی و پیشگیرانه را به‌صورت شفاف و به‌موقع اطلاع‌رسانی خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه