English

رادان:

احتکار کالاهای ضروری خط قرمز پلیس است

فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر صیانت از معیشت مردم اعلام کرد هرگونه احتکار کالاهای اساسی با برخورد قاطع پلیس امنیت اقتصادی و سازمان اطلاعات مواجه خواهد شد.

سردار احمد رضا رادان - فرمانده کل انتظامی کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار احمدرضا رادان، فرمانده کل انتظامی کشور ، با تأکید بر ضرورت تأمین پایدار کالاهای اساسی مردم، از برخورد قاطع پلیس با محتکران این اقلام خبر داد.

سردار رادان روز سه‌شنبه در برنامه خبر نیمروزی با اشاره به شرایط اقتصادی کشور و برداشته شدن ارز ترجیحی اظهار کرد: کسانی که به خود اجازه دهند کالاهای اساسی و ضروری مردم را احتکار کنند، بدون تردید با برخورد جدی و قاطع مواجه خواهند شد.

وی با بیان اینکه تأمین آرامش و امنیت معیشتی مردم از اولویت‌های مهم پلیس است، افزود: توصیه اکید بنده این است که حتی فکر چنین اقداماتی نیز به ذهن کسی خطور نکند، چراکه واحدهای پلیس امنیت اقتصادی و سازمان اطلاعات کشور به‌صورت مستمر و دقیق این موضوعات را رصد و پیگیری می‌کنند.

فرمانده کل انتظامی کشور با تأکید بر لزوم مقابله بی‌امان با تخلفات اقتصادی تصریح کرد: احتکار کالاهای اساسی صرفاً یک جرم اقتصادی نیست، بلکه تهدیدی جدی برای امنیت، آرامش و معیشت مردم به شمار می‌رود و پلیس با تمام توان و بدون اغماض با این‌گونه اقدامات برخورد خواهد کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه