سرخط خبرها
  • از کاهش زمان صدور کارت سوخت تا توسعه زیرساخت‌های سوخت‌رسانی
  • نماینده مجلس: وزیر ورزش باید ثابت کند در انگلیس دختری به نام فاطمه دنیامالی ندارد
  • از داشتن خالکوبی بیرانوند تا مشخص نبودن زمان اعزام به خدمت
  • اموال متعلق به جمعی از عناصر ضد انقلاب به دستور دادستانی تهران توقیف شد
  • کاهش تراز دریای خزر شتاب گرفته است
  • دستگیری دلال ارز در میدان فردوسی؛ کشف بیش از ۵ هزار ارز
  • کاظمی: با علم‌آموزی انتقام خون شهدای دانش‌آموز را خواهیم گرفت
  • مترو تهران آماده استقبال از مهر ۱۴۰۵ شد
  • شکار طلای آسیایی؛ نعمتی قهرمان وزن ۷۵- کیلوگرم کاراته شد
  • برگزاری المپیاد فیلمسازی نوجوانان همزمان با جشنواره فیلم کودک
  • کشف ۶ تن موادمخدر و دستگیری ۱۵۷ قاچاقچی عمده در تهران
  • اهدای ۱۸۱ هزار و ۴۵۱ واحد خون در تهران طی امسال
  • توزیع ۱۶۰ میلیون جلد کتاب و ساماندهی معلمان
  • ۸ لژیونر به تیم ملی دعوت شدند/ سردار دوباره در آغوش تیم ملی ایران
  • معافیت سربازی برای پنج ملی‌پوش جوان ایران با برنز ناگویا
  • اجرای طرح ۳ مرحله‌ای پلیس راهور برای بازگشایی مدارس
  • احداث ۵۰۰ کیلومتر مسیر مهار سیلاب در تهران
  • مرز‌های ایران و پاکستان شبانه‌روزی می‌شوند
  • یارانه شهریور دهک‌های ۴ تا ۹ واریز شد
  • سیروس ابراهیم‌زاده بازیگر پیشکسون رادیو ، تلویزیون و سینما درگذشت

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی:

چابهار به نقطه عطف گردشگری دریایی تبدیل شده است

وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی با اشاره به سرمایه‌گذاری‌ها و پروژه‌های راهبردی در سیستان و بلوچستان، بر ضرورت برنامه‌ریزی راهبردی برای توسعه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان تأکید کرد.

سید رضا صالحی امیری - وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی
به گزارش خبرگزاری موج

، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی، در بیست و هفتمین نشست شورای راهبردی که صبح امروز برگزار شد، با اشاره به اهمیت توسعه سیستان و بلوچستان گفت: حق مردم این استان است که از فرصت‌های توسعه بهره‌مند شوند و ما تمام تلاش خود را برای حمایت از طرح‌های مؤثر انجام خواهیم داد.

وی با یادآوری سفر مسعود پزشکیان به سیستان افزود: در این سفر مصوبات مهمی برای توسعه استان و زیرساخت‌ها تصویب و منابع قابل توجهی برای پیشرفت سیستان فراهم شد. سند توسعه استان توسط استانداری تهیه و در کمیسیون اقتصادی و صحن دولت تصویب شد و تمامی نمایندگان از آن حمایت کردند. سیستان و بلوچستان اولین استانی است که در طرح واردات کالا از کشورهای همسایه مجوز دریافت کرده است.

صالحی‌امیری درباره پروژه‌های اقتصادی و گردشگری استان توضیح داد: پروژه چابهار پیش رفته و راه دریایی از طریق کشتی از چابهار به مسقط راه‌اندازی شده است؛ این اقدام نقطه عطف گردشگری و اقتصاد دریا در سیستان خواهد بود. پروژه کوردین و پرورش میگو در دریا نیز از دیگر طرح‌های ارزشمند استان محسوب می‌شوند.

وی افزود: توسعه صنعتی سواحل مکران با توجه به ظرفیت‌های زمین، باغ و نیروی انسانی استان، فرصت بزرگی برای رشد اقتصادی منطقه فراهم می‌کند و با همکاری دولت و بخش خصوصی، پیشرفت چشمگیری در استان محقق خواهد شد.

صالحی‌امیری با اشاره به برنامه‌ریزی‌های دولت ادامه داد: کمیته‌ای برای حمایت از توسعه استان تشکیل شده و منابع کلان شناسایی شده است. همچنین باید به زاهدان و سیستان سفر کرده و مسئولیت‌های اجتماعی به مردم واگذار شود تا بخشی از منابع را خود مدیریت کنند.

وی در پایان با تأکید بر برنامه‌ریزی راهبردی برای حوزه گردشگری، میراث‌فرهنگی و صنایع‌دستی استان گفت: بومگردی سیستان باید در اولویت قرار گیرد و این موضوع به ساختار تبدیل شود. برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند برای میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان، مسیر تحول و پیشرفت سیستان را هموار خواهد کرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه