سرخط خبرها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی
  • تبریک مدیرکل موسیقی وزارت فرهنگ برای عضویت ۲ هنرمند ایرانی در آکادمی گرمی
  • نماینده مجلس: افزایش حقوق کارمندان با عادی شدن شرایط پیگیری می‌شود
  • تغییرات در فدراسیون نابینایان آغاز شد
  • ماجرای بلیت ۲۱ میلیونی تهران-اصفهان
  • شبکه برق ایران: با موفقیت از اوج مصرف تابستان عبور کردیم
  • بارش‌های رگباری، رعدوبرق و باد شدید در ۸ استان؛ تشدید گرما در تهران
  • کارت امید مادر برای ۴ ماه اول سال شارژ شد
  • حادثه شهرک صنعتی شمس‌آباد تاکنون ۱۸ مصدوم داشته است
  • خدمات شبانه‌روزی هلال‌احمر در عمود
  • طلا در مسیر افزایش قیمت
  • آغاز ساماندهی نیروهای شرکتی از همین ماه

معتمدیان:

ادامه وضعیت فعلی، تهران را غیرقابل اداره می‌کند

استاندار تهران اعلام کرد شرایط منابع آبی پایتخت به مرحله فوق‌بحرانی رسیده و ادامه روند فعلی، پیامدهای جبران‌ناپذیری به دنبال دارد.

محمّدصادق معتمدیان - استاندار تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، استاندار تهران در نشستی با حضور وزیر علوم و روسای دانشگاه‌های تهران ، با تشریح چالش‌های انباشته پایتخت، گفت شرایط آب در تهران به مرحله فوق‌بحرانی رسیده و ادامه این روند، آینده زیست‌پذیری شهر را تهدید می‌کند.

محمدصادق معتمدیان تصریح کرد: تمرکز بهترین دانشگاه‌ها، نخبگان و اساتید کشور در تهران یک فرصت بزرگ است که باید در مسیر حل مسائل کلان استان به‌کار گرفته شود. وی افزود: یکی از اولویت‌های دولت چهاردهم تغییر نوع حکمرانی در تهران است و این مسیر آغاز شده است.

وی با اشاره به وضعیت حریم پایتخت خاطرنشان ساخت: پس از بیش از چهار دهه مداخله و رهاشدگی، حلقه اصلی حریم تهران به دولت و استانداری واگذار شد و شهرداری نیز در محدوده وظایف خود فعالیت خواهد کرد.

استاندار تهران درباره ساختار تصمیم‌گیری شهری گفت: لایحه انتقال اختیارات کمیسیون ماده ۵ به استانداری تهیه و ابلاغ شده است تا از تعارض منافع در تصمیمات شهرسازی جلوگیری شود.

معتمدیان در تشریح وضعیت آب تصریح کرد: تهران، خراسان جنوبی و خراسان شمالی با پدیده فرونشست مواجه‌اند. حداکثر بارگذاری جمعیت تهران مربوط به سال ۱۳۷۵ بوده، اما امروز پنج برابر آن ظرفیت در شهر بارگذاری شده است. وی افزود: ۱۵۰ هزار انشعاب غیرمجاز به‌صورت شبانه‌روزی در حال برداشت آب هستند.

وی ادامه داد: استان تهران بالاترین رتبه حاشیه‌نشینی کشور را دارد و ۱۸ هزار هکتار بافت ناکارآمد، منشأ شکل‌گیری کلونی‌های جمعیتی و آسیب‌های اجتماعی شده است. همچنین روزانه ۱.۵ میلیون خودرو و چهار میلیون نفر وارد تهران می‌شوند و ۷۴ درصد حمل‌ونقل شهری وابسته به خودروی شخصی است.

استاندار تهران خاطرنشان ساخت: تهرانی‌ها تا دو برابر میانگین کشوری آب مصرف می‌کنند و انتقال آب تنها یک مسکن موقت است. مدیریت مصرف، نصب کاهنده‌ها و استفاده از ظرفیت دانشگاه‌ها، راهکارهای اصلی عبور از بحران آب و زیرساخت در پایتخت خواهد بود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه