English

مشتریان خارجی در صف خرید املاک بانک آینده هستند

حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی، دادستان کل کشور، در جلسه شورای عالی قوه قضاییه اعلام کرد فرآیند گزیر در ارتباط با بانک آینده در حال پیگیری است و تمرکز اصلی بر مدیریت صندوق ضمانت سپرده‌هاست.

بانک آینده
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام والمسلمین موحدی   دادستان کل کشور، در جلسه روز دوشنبه شورای عالی قوه قضاییه ، آخرین اقدامات صورت گرفته در خصوص فرآیند گزیر (تعیین تکلیف و ساماندهی) بانک آینده را تشریح کرد. وی افزود: در حال حاضر، عمده امور در جریان پیرامون فرآیند گزیر در ارتباط با بانک آینده، معطوف به مدیریت و نظارت بر فعالیت‌های صندوق ضمانت سپرده‌ها است.

وی افزود: دادستان کل کشور همچنین به پیشرفت‌های حاصل شده در حوزه ارزش‌گذاری املاک متعلق به بانک آینده اشاره کرد. وی افزود: با توجه به موقعیت و کیفیت این دارایی‌ها، بررسی‌های صورت گرفته نشان می‌دهد برخی از این املاک دارای مشتریانی از خارج از کشور نیز هستند. این موضوع می‌تواند فرآیند فروش و خروج این دارایی‌های مازاد را تسریع کرده و به شفافیت و تأمین نقدینگی مورد نیاز برای انجام تعهدات بانکی کمک کند.

وی افزود: فرآیند گزیر یکی از مهم‌ترین سازوکارهای نظارتی در سیستم بانکی برای برخورد با بانک‌های ناتراز و مسئله‌دار است و سخنان دادستان کل کشور بر نظارت دقیق قوه قضاییه بر مراحل اجرایی این طرح تأکید دارد. هدف اصلی از تمرکز بر صندوق ضمانت سپرده‌ها و ارزش‌گذاری دقیق املاک، صیانت از حقوق سپرده‌گذاران و جلوگیری از هرگونه تضییع بیت‌المال است.

این اقدامات، بخشی از تلاش‌های جامع دولت و قوه قضاییه برای ساماندهی ناترازی بانکی و ارتقای ثبات در نظام مالی کشور محسوب می‌شود.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه