سخنگوی آتش نشانی شهر تهران:
آتشسوزی گسترده در سینمای متروکه لالهزار؛ حریق تحت کنترل است
سخنگوی سازمان آتشنشانی شهرداری تهران از وقوع آتشسوزی در یک سینمای متروکه در خیابان لالهزار خبر داد و گفت: این حادثه بدون تلفات جانی مهار شده است.
جلال ملکی اظهار داشت: ساعت ۶:۵۶ صبح امروز وقوع یک مورد آتشسوزی در یک سینمای قدیمی و متروکه در خیابان لالهزار، نرسیده به خیابان جمهوری به سامانه ۱۲۵ اعلام شد که بلافاصله پنج ایستگاه آتشنشانی به همراه نردبان هیدرولیکی، تانکر آب و خودروی حامل تجهیزات تنفسی به محل اعزام شدند.
وی افزود: آتشنشانان ظرف سه دقیقه به محل حادثه رسیدند. ساختمان حادثهدیده یک بنای دو طبقه بسیار قدیمی بود که سالهاست بهصورت متروکه رها شده و هنگام رسیدن نیروها، کاملاً شعلهور بود.

ملکی ادامه داد: آتش به انبارهای مجاور نیز سرایت کرده بود که این انبارها مملو از اجناس بودند و همین موضوع باعث گسترش حریق شده بود. سقف شیروانی ساختمان با وسعتی حدود ۷۰۰ تا ۸۰۰ متر مربع بهطور کامل درگیر آتش شده و بخش قابل توجهی از آن در همان دقایق اولیه، به دلیل شدت حرارت، تخریب شد.
سخنگوی سازمان آتشنشانی تصریح کرد: با وجود دشواری ورود به ساختمان، آتشنشانان از چند مسیر، از جمله نردبان هیدرولیکی، املاک مجاور و نفوذ مستقیم به داخل ساختمان عملیات اطفا را انجام دادند.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر حریق تحت کنترل است و نیروها در حال انجام مراحل پایانی عملیات هستند. خوشبختانه این حادثه هیچگونه مصدومیت یا تلفات جانی نداشته است.



ارسال نظر