English

جهانگیر:

آرمان دانش‌آموزان شهید چراغ راه ملت ایران است

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه با صدور پیامی در سالروز ۱۳ آبان تأکید کرد: آرمان دانش‌آموزان شهید، چراغ راه ملت ایران در ادامه مسیر عزت و مقاومت است.

نشست خبری سخنگوی قوه قضاییه و رییس سازمان پزشکی قانونی کشور
به گزارش خبرگزاری موج

، اصغر جهانگیر معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه گفت: تردیدی نیست که آرمان دانش‌آموزان شهید ۱۳ آبان ، مقاومت ملت‌های مظلوم زیر سلطه قدرت‌های ظلم‌گستر، و حمایت از جبهه حق در برابر باطل، همچنان چراغ راه ملت ایران است. او تصریح کرد: سیزدهم آبان در حافظه تاریخی ملت ایران، روز تقابل هوشیارانه مردم با نظام سلطه و یادآور سه رویداد مهم تبعید بنیانگذار انقلاب اسلامی به ترکیه، شهادت دانش‌آموزان انقلابی در دانشگاه تهران و تسخیر لانه جاسوسی آمریکا توسط دانشجویان پیرو خط امام است.

جهانگیر خاطرنشان ساخت: طی چهار دهه گذشته جمهوری اسلامی ایران بهای ایستادگی بر اصول عزت‌خواهانه خود را با تحریم‌ها، تهدیدهای امنیتی و فشارهای سیاسی پرداخته است، اما در برابر این فشارها شاخص مقاومت ملی هر روز درخشان‌تر شده است. او تأکید کرد: در شرایط فعلی دشمنان انقلاب با بهره‌گیری از عملیات روانی و توطئه‌های امنیتی در پی تضعیف اعتماد عمومی هستند، اما مردم با بصیرت ملی و آگاهی سیاسی، نقشه آنان را ناکام خواهند گذاشت.

به گفته معاون قوه قضاییه، استکبار جهانی اکنون با جنگ ترکیبی در عرصه‌های نظامی، سیاسی، امنیتی، فرهنگی و اقتصادی علیه ملت ایران به میدان آمده است، در حالی که دستگاه قضایی با نقش‌آفرینی هوشمندانه خود در حفظ امنیت عمومی و آرامش اجتماعی، بخشی مؤثر از این نبرد تمام‌عیار را بر دوش می‌کشد. جهانگیر تصریح کرد: وحدت ملی، پایبندی به قانون، مشارکت اجتماعی و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی مهم‌ترین سلاح‌های ملت در ادامه مسیر مقاومت است.

وی اعلام کرد: دستگاه قضایی کشور با عزم راسخ در دفاع از حقوق اساسی مردم و پاسداشت امنیت اجتماعی، لحظه‌ای درنگ نخواهد کرد و ملت ایران با وفاداری به آرمان‌های شهدای ۱۳ آبان، راه استقلال و عزت را با استقامت ادامه خواهد داد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه