English

رئیس پلیس راه البرز از ترافیک سنگین در آزادراه تهران–کرج–قزوین خبر داد

رئیس پلیس راه استان البرز اعلام کرد: ترافیک سنگین صبحگاهی در بخش‌هایی از آزادراه تهران–کرج–قزوین در محدوده استان مشاهده می‌شود و حرکت در مسیرهای جنوبی و شمالی با کندی جدی همراه است.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ پیمان کرمی رئیس پلیس راه استان البرز گفت: بار ترافیک  سنگین در محورهای جنوبی و شمالی آزادراه‌های تهران–کرج–قزوین در محدوده استان مشاهده می‌شود و سفرها باید با مدیریت زمان و احتیاط کامل انجام شود.

وی افزود: در آزادراه قزوین–کرج حدفاصل ترمینال شهید کلانتری تا پل فردیس و در ادامه در مسیر کرج–تهران از پل فردیس تا کلاک و سپس گرمدره، ترافیک سنگین جریان دارد. همچنین در خط شمالی آزادراه کرج–قزوین محدوده گلدشت نیز حجم بالای خودروها گزارش شده است.

به گفته کرمی، با توجه به ترافیک صبحگاهی و تعداد زیاد خودروهای ورودی به محورهای استان، رانندگان باید از عجله و شتاب غیرضروری پرهیز کرده و با رعایت قوانین رانندگی و حفظ آرامش، ضمن همکاری با مأموران پلیس راه، امنیت سفر را تضمین کنند.

وی تأکید کرد: سامانه ثبت میانگین سرعت خودروها در آزادراه تهران–کرج–قزوین با فناوری هوشمند فعال است و به‌صورت شبانه‌روز مسیرهای مختلف را رصد می‌کند تا تخلفات سرعت و سبقت غیرمجاز را کاهش دهد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه