English

وزیر میراث فرهنگی:

زمین‌های حاشیه رودخانه‌ها برای تأسیسات گردشگری واگذار می شود

وزیر میراث فرهنگی،‌ گردشگری و صنایع دستی گفت: وزارت نیرو با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی باید نسبت به واگذاری زمین‌های در حاشیه سدها و رودخانه‌ها و منابع آبی برای تأسیسات گردشگری اقدام کند.

حاشیه جلسه هیات دولت - ۲۳ مهر ۱۴۰۴

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری موج،  رضا صالحی امیری وزیر میراث فرهنگی ، گردشگری و صنایع دستی در حاشیه جلسه امروز (چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۴۰۴) هیئت دولت با حضور در جمع خبرنگاران، گفت: بحثی که در خصوص فضای عمومی برای ایجاد تأسیسات در ساحل رودخانه‌ها و سدها و منابع آبی مطرح شده، قابل ملاحظه است و این نکته خیلی روشن است و مبنای قانونی دارد.

وی افزود: آن چیزی که ما گفتیم، نظر دستگاه نیست، بلکه نظر دولت و مجلس است. در ماده ۱۰۰ قانون برنامه ششم آمده است که وزارت نیرو با هماهنگی وزارت میراث فرهنگی باید نسبت به واگذاری زمین‌های در حاشیه سدها و رودخانه‌ها و منابع آبی برای تأسیسات گردشگری اقدام کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه