English

روایت رئیس قوه قضائیه از یک سوء جریان قابل تامل در پرونده بانک آینده:

از سران قوا اختیار گرفتند که وضعیت بانک آینده را بهتر کنند، طی ۷ سال زیان انباشته را چند برابر بیشتر کردند

محسنی اژه ای در جمع دانشجویان استان ایلام حاضر شد و به دغدغه‌های آن‌ها گوش داد. یکی از موارد مهمی که در جلسه روز گذشته مورد سوال و دغدغه فکری دانشجویان بود سرنوشت و تعیین تکلیف بانک آینده بود که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پاسخ خود سخن از یک سوء جریان قابل تامل به میان آورد.

نشست کارآفرینان و فعالان شرکت‌ های دانش‌ بنیان با رییس قوه قضاییه/ محسنی اژه ای
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس قوه قضائیه روز گذشته در جمع دانشجویان استان ایلام حاضر شد و به دغدغه‌های آن‌ها گوش داد. یکی از موارد مهمی که در جلسه روز گذشته مورد سوال و دغدغه فکری دانشجویان بود سرنوشت و تعیین تکلیف بانک آینده بود که حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در پاسخ خود سخن از یک سوء جریان قابل تامل به میان آورد و گفت مسئولان بانک مرکزی چند سال پیش با گرفتن اختیارات قانونی از شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران  به جای اینکه با اقدامات خود زیان انباشته بانک آینده را کاهش دهند، آن را طی هفت سال چند برابر بیشتر کرده‌اند.

محسنی اژه‌ای گفت: ۷ سال است هیات مدیره و مدیرعامل بانک آینده با نظر بانک مرکزی عزل و نصب می‌شود اما باز هم زیان انباشته بانک چند برابر بیشتر شده است.

پیشتر مسئولان بانک مرکزی از شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران اختیاراتی در مورد بانک آینده گرفتند که مطابق با این اختیارات اعضای هیات مدیره و مدیرعامل را خودشان منصوب می‌کردند و حق انتخاب را از سهامداران گرفته بودند. بعد از گرفتن این اختیارات نصب افراد در هیات مدیره ۵۰ هزار میلیارد زیان انباشته را حدود ۷ سال پیش چندین برابر بیشتر کردند.

بعد از این اختیارات و انتصاب هیات مدیره‌های مختلف وضع بانک بهتر شد یا بدتر؟ الان که می‌بینیم وضع بانک چند برابر بدتر شده است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه