English

پلیس راهور:

طرح جمع‌آوری خودروهای رها شده در تهران از امروز اجرا شد

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد طرح جمع‌آوری خودروهای رها شده در معابر شهری از امروز شنبه آغاز شده و خودروهای بدون مالک یا متروکه با جرثقیل به پارکینگ منتقل خواهند شد.

خودروی فرسوده
به گزارش خبرگزاری موج

، معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اعلام کرد طرح جمع‌آوری خودروهای رها شده در سطح معابر پایتخت از امروز آغاز شده است. این خودروها پس از مدت طولانی در کنار خیابان‌ها و کوچه‌ها رها شده و چهره شهر را نازیبا کرده بودند که از این پس با دستور پلیس توسط جرثقیل‌ها منتقل می‌شوند.

سرهنگ احسان مومنی گفت مالکانی که خودروهای خود را در مسیرهای عمومی رها کرده‌اند، باید فوراً نسبت به جابجایی آنها اقدام کنند زیرا این وسایل نقلیه پس از انتقال به پارکینگ، تنها با پرداخت هزینه‌های حمل، نگهداری و جرایم قابل آزادسازی خواهند بود.

وی افزود در نیمه دوم سال برخورد با خودروها و موتورسیکلت‌های دودزا و فاقد معاینه فنی تشدید می‌شود و تیم‌های مشترک پلیس و مراکز معاینه فنی مأمور نظارت بر عملکرد این وسایل هستند. تمامی دوربین‌های شهری نیز به سیستم‌های ثبت خودکار تخلفات مربوط به خودروهای فاقد معاینه فنی مجهز شده‌اند تا تخلفات به شکل دقیق ثبت و پیگیری شود.

مومنی درباره خودروهای سنگین به‌ویژه کامیون‌هایی که معاینه فنی خود را خارج از تهران انجام می‌دهند توضیح داد:‌ تیم‌های بازرسی پلیس در ورودی‌های اصلی شهر مستقر هستند تا مدارک و معاینه فنی این خودروها به‌صورت حضوری بررسی شود.

او یادآور شد در سال گذشته حدود ۶۰ هزار خودروی رسوبی از پارکینگ‌ها تعیین تکلیف و در فرآیند اسقاط قرار گرفتند و امسال نیز بیش از ۱۳ هزار خودرو شناسایی شده‌اند که در اولویت خروج و امحا هستند.

معاون عملیات پلیس راهور در تشریح سهم منابع متحرک در آلودگی هوای تهران گفت: خودروهای سواری ۳۳٪ ، کامیون‌ها ۲۰٪، اتوبوس‌ها ۱۹٪، موتورسیکلت‌ها ۱۴٪، تاکسی‌ها ۵٪، مینی‌بوس‌ها ۵٪ و وانت‌ها ۴٪ از آلودگی ناشی از تردد وسایل نقلیه را تشکیل می‌دهند.

وی تأکید کرد نظارت بر ناوگان حمل‌ونقل عمومی بر عهده سازمان تاکسیرانی و شهرداری تهران است و اقداماتی همچون برقی کردن اتوبوس‌ها و تاکسی‌ها در حال اجراست که انتظار می‌رود امسال اثر قابل‌توجهی بر کاهش آلودگی هوا برجای بگذارد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه