English

رئیس دیوان عالی کشور:

حضور طرفین پرونده‌های ۴۷۷ در جلسات رسیدگی الزامی است

حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری با تاکید بر ضرورت دعوت طرفین و وکلای پرونده‌های ماده ۴۷۷ به جلسات رسیدگی، هدف این اقدام را جلوگیری از واسطه‌گری و ارتقای سلامت دستگاه قضا عنوان کرد.

منتظری- رئیس دیوان عالی
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس دیوان عالی کشور حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با اشاره به ضرورت حضور اصحاب دعوا و وکلای آنان در جریان رسیدگی به پرونده‌های موضوع ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری تاکید کرد که این رویه ضمن افزایش شفافیت، از آسیب‌هایی چون کارچاق‌کنی، ارتباطات ناسالم و واسطه‌گری جلوگیری می‌کند. وی از روسای شعب خواست دعوت طرفین پرونده را در اولویت قرار دهند و مراتب را به مدیران دفاتر گوشزد کنند.

منتظری گفت: در پرونده‌های ۴۷۷ که با پذیرش خلاف شرع بیّن از سوی رئیس قوه قضاییه به دیوان عالی ارجاع شده است، فرصت دیدار چهره‌به‌چهره با قضات باید فراهم شود تا طرفین بتوانند بدون دغدغه مطالب خود را بیان کنند. وی همچنین بر پیگیری جدی اداره امور پیگیری‌های ویژه دیوان عالی در رسیدگی به پرونده‌های حساس تاکید کرد.

در بخش دیگری از سخنان، رئیس دیوان عالی کشور به سفر اخیر خود به شهرستان عسلویه اشاره کرد؛ سفری که با آزادی تعدادی از زندانیان مالی، صدور و تحویل صدها سند رسمی مالکیت اراضی منطقه ویژه اقتصادی پارس جنوبی و دیدار مستقیم با مردم اهل سنت و تشیع همراه بود. وی همچنین از بازدید شرکت پلیمر آریاساسول و پالایشگاه سوم مجتمع گاز پارس جنوبی خبر داد و تلاش‌های کارکنان این مجموعه را شایسته تقدیر دانست.

در پایان، منتظری ضمن تسلیت سالروز رحلت حضرت فاطمه معصومه (س)، جایگاه والای ایشان و حضرت زهرا (س) در شفاعت را یادآور شد و بر اهمیت الگوگیری از فضایل این بانو تأکید کرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه