سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان:

هیچ قصوری در پرونده تصادف دانشجویان دانشکده پیراپزشکی سرخه نادیده گرفته نخواهد شد

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان از پیگیری فوری و فوق‌العاده دستگاه قضایی استان در خصوص سانحه دلخراش تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه پیراپزشکی سرخه خبر داد و گفت: راننده اتوبوس بازداشت شده و تحقیقات تکمیلی برای شناسایی سایر مقصران احتمالی ادامه دارد.

قوه قضاییه
به گزارش خبرگزاری موج

، حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمدصادق اکبری رئیس‌کل دادگستری استان سمنان روز گذشته از تشکیل پرونده ویژه قضایی و ورود فوری و قاطعانه دستگاه قضایی استان به ماجرای سانحه دلخراش تصادف اتوبوس حامل دانشجویان دانشگاه پیراپزشکی سرخه در محور سمنان ـ سرخه خبر داد و اکنون ابعاد جدیدی از این پرونده را اعلام می‌کند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌اکبری با ابراز تأسف عمیق در پی جان‌باختن دو دانشجو و مصدومیت جمعی دیگر از دانشجویان اظهار کرد: بر اساس بررسی‌های اولیه، خواب‌آلودگی راننده علت اصلی حادثه بوده که وی به دلیل عجز از تودیع تأمین کیفری مناسب، بازداشت و روانه زندان شده است و روند تکمیل تحقیقات قضایی و انتظامی درباره میزان دقیق تقصیر راننده اتوبوس و سایر عوامل دخیل همچنان ادامه دارد.

رئیس‌کل دادگستری استان سمنان در ادامه افزود: در کنار رسیدگی به پرونده مقصرین این حادثه، برخی گزارش‌ها و ادعاها مبنی بر وجود نارضایتی‌ها از سرویس انتقال دانشجویان نیز در دست بررسی است و نتایج نهایی پس از تکمیل تحقیقات، به‌صورت شفاف اطلاع‌رسانی خواهد شد.

به دستور رئیس‌کل دادگستری استان سمنان، دادستان مرکز استان و رئیس حوزه قضایی سرخه با حضور در مرکز درمانی از مجروحان این سانحه عیادت کرده و در جریان روند درمان آنان قرار گرفتند. خانواده‌های دانشجویان نیز از اقدام سریع و قاطعانه دستگاه قضایی استان در تشکیل پرونده ویژه و پیگیری جدی موضوع قدردانی کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین‌اکبری در پایان تأکید کرد: دستگاه قضایی استان با هرگونه قصور یا تخلف، چه از سوی مقصران مستقیم و چه از سوی مسئولانی که نسبت به مطالبات دانشجویان بی‌توجهی داشته‌اند، برخورد قاطع، بازدارنده و بدون اغماض خواهد داشت. این پرونده در وقت فوق‌العاده و به‌صورت ویژه و دقیق در حال رسیدگی است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه