English

فرمانده انتظامی تهران بزرگ:

صدها گوشی و ده‌ها خودرو سرقتی در عملیات ۴۸ ساعته پلیس آگاهی کشف شد + فیلم

فرمانده انتظامی تهران بزرگ گفت: بیش از ۲۷۰ سارق و مالخر در یک عملیات پیچیده ۴۸ ساعته دستگیر شدند.

دیدار چهره به چهره سردار محمدیان با مردم در مرکز ۱۹۷
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، سردار عباسعلی محمدیان فرمانده انتظامی تهران بزرگ در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بخش زیادی از موفقیت‌های پلیس مرهون همکاری رسانه‌ها و مردم است، به‌ویژه در ارائه تصاویر صحنه‌های سرقت که نقش مهمی در کشف پرونده‌ها دارد.

وی با اشاره به نمایشگاه کشفیات پلیس آگاهی افزود: در یک عملیات ۴۸ ساعته، بیش از ۲۷۰ نفر سارق و مالخر دستگیر شدند؛ هرچند این موفقیت حاصل ماه‌ها تلاش پیچیده پلیسی بود.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ بیان کرد: در این عملیات بیش از ۴۰۰ دستگاه گوشی تلفن همراه کشف شد و ۵۵ دستگاه خودرو سرقتی که پس از تغییر اصالت به فروش گذاشته شده بود، شناسایی گردید. همچنین تعدادی موتورسیکلت، وسایل منزل و بیش از ۱۵ قبضه سلاح به دست آمد.

سردار محمدیان با اشاره به شهادت دو مأمور پلیس آگاهی در یکی از استان‌ها طی درگیری مسلحانه اخیر با سارقان، خاطرنشان کرد: پلیس با اقتدار و بدون هیچ‌گونه ترس مقابل سارقان ایستاده و امنیت مردم را تأمین می‌کند.

وی تصریح کرد: خوشبختانه با همکاری دستگاه قضایی و کاهش تخفیف‌ها و مرخصی‌های غیرضروری برای سارقان، اقدامات پلیس در سال‌های اخیر نتیجه‌بخش‌تر شده است.

فرمانده انتظامی تهران بزرگ  تصریح کرد: از ابتدای سال ۱۴۰۲ تاکنون، آمار سرقت در تهران بزرگ ۵۳ درصد کاهش یافته است؛ هرچند شأن جامعه ما بالاتر از آن است که سرقتی در آن رخ دهد و امیدواریم روزی برسد که شاهد وقوع هیچ سرقتی نباشیم.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه