سرخط خبرها
  • عارف: با مردم درباره کمبود گاز صادقانه صحبت کنیم/ صرفه‌جویی ضروری است
  • مالکان خودروهای فرسوده مراقب پیامک‌های جعلی و کلاهبرداری تلفنی باشند
  • میراث فرهنگی اصفهان تخریب دیوار تاریخی تالار تیموری را تکذیب کرد
  • پرداخت معوقات اردیبهشت بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید
  • همتی: مطالبات واردکنندگان کالا‌های اساسی بر عهده دولت است، نه بانک مرکزی
  • وزنه‌برداری قهرمانی جهان/ وزنه برداران ایران ناکام ماندند
  • مدیرعامل شرکت ملی گاز ایران: همدلی ملی شرط عبور مطمئن از زمستان است
  • عارف: پیام‌هایی که از طریق واسطه‌ها مخابره می‌شود، حاکی از پیروزی ما است
  • تراکتور ۲ - ۲ نفتچی/ شاگردان نکونام از شکست گریختند
  • خنثی سازی عملیات تروریستی در جنوب استان سیستان و بلوچستان
  • علیرضا تابش دبیر چهل و پنجمین جشنواره ملی فیلم فجر شد
  • اسلامی: چهره‌ها و رسانه‌ها از گمانه‌زنی درخصوص زمان برگزاری انتخابات شورا‌ها پرهیز کنند
  • کاهش ۱.۲ درصدی مصرف بنزین در ۱۰ روز نخست آبان/ رشد ۶ درصدی مصرف بنزین متوقف شد
  • پاسخ صمیمانۀ رهبر معظّم انقلاب به نامۀ دانش‌آموز ده‌ساله

میدری در مراسم افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تخت خوابی فیاض‌بخش:

هر مرکز استان و شهر بزرگی نیاز به یک بیمارستان دارد

وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تخت خوابی فیاض بخش وجود بیمارستان‌ها و مراکز عمومی با محوطه‌های بزرگ را یک ضرورت برای شکل‌گیری ارتباطات اجتماعی مردم محلات دانست.

سازمان تأمین اجتماعی
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از سازمان تأمین اجتماعی به نقل از مرکز روابط عمومی و امور بین‌الملل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، احمد میدری  در آیین افتتاح بیمارستان ۵۵۰ تخت‌خوابی فوق تخصصی شهید فیاض‌بخش تأمین اجتماعی که صبح امروز با حضور رییس‌جمهور برگزار شد، با اشاره به محوطه بزرگ این بیمارستان اظهار داشت: یکی از اندیشمندان کتابی به نام کاخ‌هایی برای مردم دارد که در آن به گرمای شدید سال ۱۹۸۷ آمریکا اشاره می‌کند که ۸۷۰ نفر از گرما فوت شدند و آنجا تحلیل می‌کند که میزان مرگ و میر ناشی از این اتفاق در مناطق فقیرنشینی که دارای ارتباطات محله محوری و مشارکت‌های مردمی در محلات بودند کمتر بود.

وی افزود: جالب است که این پژوهشگر بر اساس تحقیقاتش به مکان‌هایی اشاره می‌کند که مردم محلات در آنجا ارتباطاتشان شکل می‌گیرد و این مکان‌ها مدارس، بیمارستان‌ها و کلیساهایی است که محوطه‌های بزرگی مثل کاخ دارند و مردم در این مکان‌ها بهتر باهم ارتباط برقرار می‌کنند.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به کمبود منابع مالی در کشور گفت: در حال حاضر ما این امکان را نداریم که مکان‌های بزرگی مثل بیمارستان‌ها و مدارس بزرگ بسازیم در حالی که هر مرکز استان و شهر بزرگی به چنین مکان‌هایی نیاز دارد. علت طولانی شدن ساخت این بیمارستان هم به دلیل کمبود منابع مالی بوده است.

وی افزود: به هر حال چنین مکان‌هایی با مالیات و حق بیمه ساخته می‌شود و اگر این منابع کم باشد، بیمارستان‌های کمتر و کوچکتری هم می‌توان ساخت.

میدری با اشاره به مطالبات تأمین اجتماعی از دولت، خواستار پرداخت این مطالبات شد.

وی یادآور شد: در صورتی که مطالبات تأمین اجتماعی از دولت تأمین شود ما با امکانات و کیفیت بیشتری به مردم و کارگران شریف این کشور خدمت خواهیم کرد.

میدری در پایان به برنامه‌های دولت در حوزه سلامت اشاره و خاطرنشان کرد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در راستای سیاست‌های دولت چهاردهم در حوزه سلامت تلاش می‌کند که خدمات بهتری به مردم و خانواده بزرگ تأمین اجتماعی و کارگران عزیز ارائه دهد و امیدوارم در چارچوب وظایف محوله بتوانیم کارآمدی و خدمات عادلانه‌تری به مردم ارائه دهیم.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه