سرخط خبرها
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز
  • اختلال در ۳ بانک عامل نهضت ملی مسکن
  • هشدار رئیس کمیسیون امنیت ملی به آمریکا: به زودی از منطقه اخراج می‌شوید
  • وزارت نیرو: قیمت برق تغییری نکرده است/ اعمال تعرفه پلکانی، فقط برای پرمصرف‌ها
  • تداوم خدمت‌رسانی شبانه‌روزی کادر درمان به زائران اربعین
  • کالابرگ ۱ میلیونی در نبرد با تورم سه‌رقمی
  • پرونده دانشجویان متخلف به وقت اضافه رسید
  • شهادت پلیس اهل سنت بلوچ در ایرانشهر
  • مهار کامل حریق در ارتفاعات جنگل قرق گرگان
  • کنایه رامین رضاییان به مدیران استقلال/ به جای رسانه‌ای کردن، مذاکره می‌کردید
  • ۸۰۰ سورتی پرواز اربعینی/ نجف مقصد ۹۸ هزار زائر از فرودگاه امام (ره) بود
  • بازار مسکن تهران در فاز انتظار/ خریداران عقب نشستند، فروشندگان منعطف‌تر شدند
  • ترافیک روان در مرزهای اربعینی و محورهای شمالی

رئیس کل دادگستری استان تهران:

۱۵۰ پرونده رسانه‌ای با تذکر مختومه شد

القاصی، رئیس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: در سال گذشته ۱۵۸ پرونده در دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شد که ۱۵۰ پرونده با تذکر خاتمه یافت.

علی القاصی رئیس کل دادگستری استان تهران
به گزارش خبرگزاری موج

، رئیس کل دادگستری استان تهران اعلام کرد که در سال گذشته ۱۵۸ پرونده در دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شده است که بخش عمده آنها با تذکر مختومه شده است.

علی القاصی در نشست بررسی جرایم رسانه‌ای و مطبوعاتی با تأکید بر اهمیت صیانت از امنیت روانی جامعه گفت: همه رسانه‌ها از آزادی بیان برخوردارند اما این آزادی باید در چارچوب قانون و موازین شرعی اعمال شود. به گفته وی، رقابت‌های ناسالم سیاسی یا فرهنگی در حوزه رسانه، در صورت عبور از خطوط قرمز قانونی، به پیگرد قضایی منجر می‌شود.

القاصی با اشاره به حساسیت پرونده‌های مطبوعاتی و رسانه‌ای، بر ضرورت تفکیک میان نقد دلسوزانه و سوءاستفاده برای تخریب امنیت روانی جامعه تأکید کرد. او افزود: دستگاه قضا رویکردی پیشگیرانه نسبت به رسانه‌ها دارد و برخورد قضایی آخرین مرحله در مواجهه با تخلفات است.

رئیس کل دادگستری استان تهران از اختصاص شعب ویژه در دادسرا و محاکم برای رسیدگی سریع به جرایم مرتبط با مخدوش کردن امنیت روانی خبر داد و گفت: رعایت تناسب مجازات با جرم ارتکابی و توجه به سوابق کیفری ضروری است. او هشدار داد که کاهش بی‌دلیل مجازات‌ها اثر بازدارندگی احکام را از بین می‌برد.

در بخش دیگری از جلسه، علی صالحی، دادستان تهران، اعلام کرد که در سال گذشته ۱۵۸ پرونده در دادسرای فرهنگ و رسانه تشکیل شد که ۱۵۰ مورد از آنها با تذکر پایان یافت. وی تصریح کرد که هدف دستگاه قضا، متناسب‌سازی واکنش قضایی با نوع رفتار و پیشگیری از آسیب به امنیت روانی جامعه است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه