English

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با آزاده سیدمحسن یحیوی دیدار کرد

معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران به همراه معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد با آزاده سرافراز سید محسن یحیوی دیدار کرد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با آزاده سیدمحسن یحیوی دیدار کرد
به گزارش خبرگزاری موج

، سعید اوحدی، معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران امروز شنبه ۲۵ مردادماه به مناسبت سالروز ورود آزادگان به میهن اسلامی با آزاده سرافراز سال‌های دفاع مقدس سید محسن یحیوی که به همراه شهید محمدجواد تندگویان به اسارت نیروهای بعث عراق در آمده بود دیدار کرد.

معاون رئیس جمهور در این دیدار به بیان خاطراتی از دوران اسارت در اردوگاه‌های تکریت و مرحوم ابوترابی سید آزادگان پرداخت و از زحمات سید محسن یحیوی در دوران وزارت و نمایندگی مجلس شورای اسلامی، تقدیر و تجلیل کرد و گفت: شما آزادگان سرافراز منشا خیر و برکت برای نظام جمهوری اسلامی بودید و به بهترین شکل به مردم خدمت کردید.

سید محسن یحیوی، آزاده سرافراز سال‌های دفاع مقدس و نویسنده کتاب ۱۰ سال تنهایی، سال‌های دوران اسارت و حوادث دوران زندگی را امتحان الهی دانست و گفت: امیدوارم به درستی به تعالیم و دستورات الهی عمل کرده باشیم و خداوند در این مسیر ما را موفق و سربلند کند.

سید محسن یحیوی نهم آبان ماه سال ۱۳۵۹ همراه با وزیر نفت وقت شهید محمد جواد تندگویان در نزدیکی آبادان اسیر نیروهای ارتش عراق شد. او بعد از دوره اسارت خاطرات دوران اسارتش را با عنوان کتابی به نام ده سال تنهایی منتشر کرد.

دکتر یعقوب سلیمانی، معاون فرهنگی و آموزشی بنیاد شهید و امو ایثارگران و علاالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در مجلس شورای اسلامی در این دیدار حضور داشتند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه