سرخط خبرها
  • آغاز عملیات ۱۰ روزه خنثی‌سازی مهمات عمل‌نکرده در جزیره خارگ
  • حضور بیرانوند در سازمان نظام وظیفه
  • برنز بسکتبال،اولین مدال ایران
  • تکذیب توزیع گوشت الاغ در مهرشهر کرج/ ماهیت گوشت‌ مشخص نیست
  • کشف بزرگ‌ترین مزرعه رمزارز با ۳۶۲ ماینر‌ در البرز
  • نرخ صلح و سازش در تهران به ۴۱.۳۶ درصد رسید
  • نیاز هر بیمار سرطانی به ۸ تا ۱۰ واحد پلاکت/ عمر سه روزه و کوتاه پلاکت‌ها
  • بازگشایی مدارس نگران‌کننده نیست؛ مراقب بیماری‌های واگیر باشیم
  • ۴۶ برنامه محوری بنیاد شهید برای هفته دفاع مقدس/ گلباران ۲۰ هزار گلزار شهدا با حضور دانش‌آموزان
  • برد راحت راکت‌به‌دستان ایران مقابل پاکستان در گام نخست
  • ماجرای کشف لاشه توله‌یوزپلنگ آسیایی در ‌میاندشت
  • کشف محموله چند ده میلیارد تومانی دارو در جنوب تهران
  • طرح مقابله با نفوذ بیگانگان در دستورکار نمایندگان مجلس

محور هراز هم‌زمان با چالوس پرحجم و پرترافیک است

جانشین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به موج بازگشت زائران اربعین و اوج سفرهای تابستانی از ترافیک سنگین در محورهای منتهی به شمال کشور خبر داد و نسبت به مه غلیظ و باران در جاده‌های کوهستانی هشدار داد.

ترافیک جاده ای
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ سیاوش محبی، جانشین پلیس راه راهور فراجا  اعلام کرد: محورهای چالوس و آزادراه تهران–شمال از ساعت ۱۹ روز گذشته ۲۲ مرداد تا ساعت ۴ بامداد امروز پنجشنبه به‌صورت یک‌طرفه از جنوب به شمال اجرا شد، اما با وجود این تمهید، ترافیک سنگین همچنان ادامه دارد. وی افزود تردد در محدوده‌های پل زنگوله، سیاه‌بیشه و قبل از تونل ۱۸ با کندی و توقف‌های مقطعی همراه است.

به گفته محبی، هم‌زمان محور هراز نیز در هر دو مسیر رفت و برگشت با حجم بالای تردد خودروها مواجه بوده و عبور و مرور در آن به‌کندی انجام می‌شود. او شرایط جوی محورهای شمالی را ناپایدار توصیف کرد و گفت: بارش باران و مه غلیظ در مناطق کوهستانی موجب کاهش دید افقی رانندگان شده است.

جانشین پلیس راه راهور فراجا از رانندگان خواست ضمن رعایت قوانین، فاصله طولی ایمن را حفظ کرده و در شرایط جوی فعلی حتماً با چراغ‌های روشن حرکت کنند تا از وقوع حوادث رانندگی جلوگیری شود.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه