English

میدری:

منابع قطع یارانه سه دهک بالا کفاف کالابرگ نمی‌دهد

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به مصوبه حذف یارانه سه دهک بالای جامعه، اعلام کرد این اقدام منابع لازم برای اجرای طرح کالابرگ برای دهک‌های پایین‌تر را فراهم نمی‌کند.

منابع قطع یارانه سه دهک بالا کفاف کالابرگ نمی‌دهد
به گزارش خبرگزاری موج

،  احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در گفت‌وگو با خبرنگاران در خصوص پیشنهاد مجلس مبنی بر حذف یارانه دهک‌های ۸، ۹ و ۱۰ و تأمین سبد معیشتی خانواده‌های نیازمند، توضیح داد: «در قانون بودجه ۱۴۰۴، حذف یارانه سه دهک بالا مطرح شده است اما این کار تنها پنج هزار میلیارد تومان منابع آزاد می‌کند، در حالی که اجرای طرح کالابرگ برای هفت دهک پایین نیازمند بیست و پنج هزار میلیارد تومان اعتبار است.»

وی با تأکید بر اینکه با حذف یارانه سه دهک بالا امکان تأمین منابع لازم برای حمایت از طبقات پایین‌تر وجود ندارد، افزود: «حذف این سه دهک تنها ۱۸ میلیون نفر را شامل می‌شود و بخش عمده جامعه همچنان یارانه دریافت می‌کنند.»

میدری همچنین درباره به‌روزرسانی دهک‌بندی خانوارها گفت: «هر شش ماه یک بار داده‌های ما بر اساس شاخص تورم و درآمد بازبینی می‌شود و هم اکنون ۹۰ درصد خانوارها مشمول دریافت یارانه هستند.»

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه