English

پیشگیری از بحران در پایتخت با تدابیر مدیریت شهری/ شناسایی بیش از ۸۲۰۰ واحد آسیب‌دیده در تهران

فرماندار تهران با اشاره به کنترل موفق بحران‌ها و حفظ امنیت شهر، اعلام کرد طی شش ماه گذشته بیش از ۸۲۰۰ واحد آسیب‌دیده در پایتخت شناسایی شده و اقدامات ترمیمی با همکاری نهادهای مسئول آغاز شده است.

پیشگیری از بحران در پایتخت با تدابیر مدیریت شهری/ شناسایی بیش از ۸۲۰۰ واحد آسیب‌دیده در تهران
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از  فرمانداری تهران ، حسین خوش‌اقبال عصر پنجشنبه در نشست با استاندار تهران و معاونین وی عملکرد ۶ ماهه فرمانداری (اول دی ماه سال گذشته تا پایان تیرماه امسال) را در حوزه تدابیر امنیتی، انسجام مدیریتی و پاسخگویی به بحران‌ها تشریح کرد.

وی سال ۱۴۰۳ را سالی دشوار به‌دلیل تورم، تجمعات صنفی و چالش‌های اقتصادی در پایتخت دانست، افزود: با تدابیر استاندار و هماهنگی میان دستگاه‌ها، توانستیم از بروز بحران‌های جدی در تهران جلوگیری کنیم.

خوش‌اقبال یادآور شد: دشمنان در تلاش بودند تهران را به مرکز ناآرامی در کشور تبدیل کنند، اما با اشراف اطلاعاتی و هماهنگی کامل میان شورای تامین استان و شهرستان، امنیت به خوبی حفظ شد.

وی ادامه داد: در تمام تجمعات شکل گرفته در این مدت از فرهنگیان تا بازنشستگان، با تاکید بر اصل گفت وگو و آرامش، مانع از تنش‌آفرینی شده و در حوزه‌های دیگر از موضوع سوخت‌ تا خدمات اجتماعی نیز به خوبی نظم و آرامش پایتخت را برقرار نگه داشتیم.

فرماندار تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته در ایام نوروز، ماه مبارک رمضان، راهپیمایی روز قدس و دیگر مراسم‌های مناسبتی، گفت: با بسیج همه نیروها، برنامه‌های عمومی با کمترین مشکل برگزار و امنیت عمومی در بالاترین سطح حفظ شد.

خوش‌اقبال در ادامه به عملکرد فرمانداری در مقابله با پیامدهای حملات موشکی رژیم صهیونسیتی و بحران‌های شهری نیز اشاره کرد و افزود: در پی آسیب‌های وارده به واحدهای مسکونی در سطح شهر، بیش از ۸۲۰۰ واحد شناسایی شدند که بخشی نیازمند تعمیر، مقاوم‌سازی و برخی نیز بازسازی کامل هستند.

فرماندار تهران از همکاری مطلوب بین شهرداری، بنیاد مسکن و دستگاه‌های ذی‌ربط برای رفع مشکل ساکنان این واحدهای مسکونی خبر داد.

وی سپس با اشاره به تشکیل مستمر جلسات بحران و شورای تامین و تقسیم کار منظم میان معاونین و مدیران اجرایی شهرستان، یادآور شد: در طول ۱۲ روز جنگ تحمیلی، هر روز ۲ نشست ویژه برای رصد امنیت، مسایل اقتصادی و جریان‌های سیاسی برگزار و مجموعه‌ای از کمیته‌ها در سطح بخش‌ها، نواحی و محلات پایتخت تشکیل و مدیریت شد.

خوش‌اقبال همچنین به اقدامات فرمانداری در حوزه‌های سیاسی، احزاب، منابع انسانی و خدمات بیمارستانی اشاره کرد و ادامه داد: با تدابیر دقیق و همکاری نهادها، از ایجاد هرگونه اختلال در شهر تهران جلوگیری و حتی در حساس‌ترین لحظات، انسجام مدیریتی حفظ شد.

فرماندار تهران ضمن تقدیر از تلاش شبانه‌روزی مجموعه معاونین، بخشداران، اظهار امیدواری کرد با تداوم تدبیر و انسجام، مسیر خدمت به مردم تهران همچنان با قدرت ادامه پیدا کند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه