سرخط خبرها
  • واقعیت پیشنهاد برزیلی برای مهدی طارمی
  • غریب‌آبادی: ایران با طرح تردد از مسیر جنوبی تنگه هرمز موافقت نکرد
  • تردد شبانه‌روزی زائران از مرز خسروی
  • آموزش‌وپرورش: مدارس از مهر حضوری هستند
  • ابلاغ شیوه‌نامه مدیریت مصرف آب و انرژی به دستگاه‌های اجرایی
  • اصرار زن برای ازدواج به جنایت ختم شد
  • قلعه‌نویی در دوراهی: ماندن در تیم ملی یا پیگیری ۷۰ میلیارد مطالبات
  • میزان سوختگیری با کارت آزاد جایگا‌ه ها در سه استان خوزستان، ایلام، کرمانشاه افزایش یافت
  • تسویه مطالبات فروشگاه‌های کالابرگ تا ۲۵ تیرماه
  • هشدار درمورد ناایمنی هتل استقلال تهران
  • تامین آب پایانه‌های مرزی برای اربعین بدون مشکل انجام می‌شود
  • اصغر خلیلی مدیریت مجموعه تئاتر شهر را بر عهده گرفت
  • مشاهده پلنگ ایرانی کمیاب در منطقه شکار ممنوع لارستان
  • اعزام کاروان ورزش عشایری ایران به مسابقات جهانی
  • ارتش: پاسخ ارتش به تجاوزات احتمالی دشمنان، شدید و کوبنده‌تر خواهد بود
  • راهپیمایی جاماندگان اربعین با شعار باید برخاست برگزار می‌شود
  • وزیر جهادکشاورزی: خرید تضمینی گندم به ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تُن رسید
  • تشریح خدمات ویژه آموزش‌وپرورش به دانش‌آموزان شاهد و ایثارگر
  • تجلیل از ۴۰ مرشد و ۴۰ مدیر زورخانه در تهران
  • تهدید خاله‌نرگس به اسیدپاشی و شهادت شبیه ماکان

چمران:

حفر چاه جدید راه‌حل کم‌آبی تهران نیست/اصلاح الگوی مصرف آب تنها راه مقابله با بحران

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به وضعیت بحرانی مصرف آب در پایتخت، بر لزوم اصلاح شیوه مصرف و مقابله با راهکارهای موقتی مانند حفر چاه تأکید کرد و استفاده از پساب و آبیاری مکانیزه را راهگشای حفظ فضای سبز تهران دانست.

مهدی چمران - رئیس شورای شهر تهران
به گزارش خبرگزاری موج

ف در حاشیه سیصد و چهل و سومین جلسه شورای شهر تهران، مهدی چمران  رئیس شورا در جمع خبرنگاران، موضوعات حیاتی شهر را مورد بررسی قرار داد و گفت: افزایش بی‌ضابطه نرخ تاکسی‌ها بدون مصوبه شورای شهر و تاکسیرانی، چالشی اساسی در ایام اخیر بوده که با راه‌اندازی مجدد سامانه ۱۳۳ سعی شده به آن سامان داده شود.

چمران با اشاره به تجربیات ۱۲ کلان‌شهر دنیا، تصریح کرد: تاکسی‌های اینترنتی باید تحت نظارت شهرداری عمل کنند تا صلاحیت رانندگان و شفافیت کرایه‌ها تضمین شود.

وی با انتقاد از پدیده مسافرکشی خودروهای با پلاک شهرستان در تهران، خواستار برخورد قاطع پلیس و عدم استفاده شهروندان از این خودروها شد و یادآور گردید: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ هزار تاکسی فعال در پایتخت وجود دارد.

در ادامه، رئیس شورا در واکنش به اظهارنظر اخیر سخنگوی صنعت آب در خصوص میزان مصرف شهرداری تهران معادل حجم سد امیرکبیر، گفت: ضروری است مدیرعامل آب و فاضلاب استان تهران و وزیر نیرو با حضور در صحن شورا، درباره وضعیت آب پایتخت شفاف‌سازی کنند. چمران تأکید کرد: حفر چاه جدید نمی‌تواند راه‌حل اساسی بحران آب تهران باشد و اجرای این روش نهایتاً بحران را تشدید خواهد کرد.

او با بیان اینکه استفاده از پساب برای آبیاری فضای سبز شهر به اولویت بدل شده، افزود: به سازمان بوستان‌ها اعلام شده است در صورت کمبود آب، اقدام به خرید آب برای حفظ فضای سبز و درختان کنند. چمران از وزارت نیرو نیز خواست تا همکاری لازم را با مدیریت شهری داشته باشد.

وی اصلاح الگوی مصرف آب را تنها راهکار دائمی مقابله با بحران دانست و گفت: ۹۰ درصد منابع آبی کشور صرف کشاورزی می‌شود و مابقی مربوط به صنعت و آب شرب است. در اطراف تهران هم کشاورزی جریان دارد و باید نوع کشت بر پایه سازگاری با اقلیم و مصرف بهینه آب انتخاب شود. همچنین باید با ترویج آبیاری مکانیزه، مصرف آب تا ۵۰ درصد کاهش یابد تا دیگر نگرانی جدی بابت آب نداشته باشیم.

چمران در پایان با اشاره به ضرورت بررسی دقیق دلایل بحران آب و فاضلاب در تهران، خاطرنشان کرد: نمی‌توان مقصر اصلی بحران کنونی را به روشنی مشخص کرد و باید مشکلات پیش‌رو و نقش مدیریت‌های فعلی و قبلی مورد واکاوی قرار گیرد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه