English

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور:

مرزبانان برای تأمین امنیت تردد زائران در مرزها آماده هستند

فرمانده مرزبانی انتظامی کشور با اشاره به تأمین امنیت مرزها برای تردد زائران، گفت: از ابتدای محرم تاکنون ۱۵۰ هزار و ۹۴۶ نفر از زائران از مرزهای شلمچه و مهران به عتبات عالیات مشرف شدند.

مرزبانان برای تأمین امنیت تردد زائران در مرزها آماده هستند
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار احمدعلی گودرزی ضمت تسلیت ایام ماه محرم الحرام، گفت: واقعه عاشورا یک رویداد ساده نیست، یک مکتب و یک بینش است و فرصتی ارزشمند برای آموختن مهمترین درس ستم ستیزی و حمایت از دین و پایبندی به آداب و اصول اسلامی است.

وی در ادامه با اشاره به نقش مرزبانان در تسهیل تردد زائران به عتبات عالیات، افزود: نیروهای پرتلاش مرزبانی در تأمین امنیت مرزها در پایانه‌های مرزی حضور فعال و با نشاط، روحیه و انگیزه بالا را دارند.

این مقام ارشد فرماندهی مرزبانی فراجا بر آمادگی مرزبانان برای تأمین امنیت زائران در مرزها تأکید و اظهار کرد: از ابتدای محرم تاکنون ۱۵۰ هزار و ۹۴۶ نفر از زائران از مرزهای شلمچه و مهران به عتبات عالیات مشرف شدند که از این خیل عظیم زائر؛ ۱۱۳ هزار و ۲۶۴ نفر پس از زیارت از طریق مرزهای اشاره شده به کشور بازگشتند.

بر اساس گزارش سایت پلیس، سردار گودرزی در پایان عنوان کرد: مرزبانان شبانه‌روز تا پایان اربعین سرور سالار شهیدان در مناطق مرزی منطقه مشغول خدمت به زائران امام حسین (ع) هستند، ان شاءالله که این توفیقات موجب رضای خداوند متعال قرار گیرد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه