سرخط خبرها
  • واژگونی خودروی سواری در نوشهر؛ ۶ نفر کشته شدند
  • افزایش خودسرانه قیمت بلیت هواپیما تخلف است/ بازگشت بلیت ها به نرخ سابق
  • برنامه‌ای برای تعطیلی مدارس در کشور نداریم
  • اقدام وزارت صمت برای تقسیم کالاها به سه گروه باعث تورم شدید می‌شود
  • پرسپولیس شکایت از یاسر آسانی را به CAS می‌برد
  • پزشکیان: اجلاس سران مجمع کشورهای صادرکننده گاز سازنده و ثمربخش بود
  • بقائی: واشنگتن سابقه‌ای طولانی در پیمان‌شکنی دارد
  • آب‌شیرین‌کن‌ها؛ راهکار تأمین پایدار آب در استان‌های ساحلی زیرسایه قانون برنامه هفتم
  • محدودیتی در واردات کالا وجود ندارد / واردات از مسیرهای جایگزین در حال انجام است
  • ثبت ادعا برای طرح دعوای همه املاک الزامی نیست
  • تعیین نرخ چهارم بنزین/ راهکاری برای کنترل مصرف پرمصرف‌ها
  • معاون سیاسی رسانه ملی: تاج ابرقدرتی آمریکا در حال افتادن است

وزیر آموزش و پرورش:

سناریوهای مختلف برای استمرار آموزش تدوین شده است

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر استمرار فرایند آموزش در هر شرایطی، از آمادگی کامل برای ارائه آموزش با استفاده از مدرسه تلویزیونی ایران و تمدید مهلت ثبت‌نام دانش‌آموزان پایه اول تا پایان تیرماه خبر داد.

علیرضا کاظمی
به گزارش خبرگزاری موج

، علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در حاشیه جلسه هیئت دولت با بیان اینکه ثبت‌نام پایه اول دبستان امسال نسبت به سال گذشته با سرعت بیشتری انجام شده است، اعلام کرد: سال گذشته در این زمان حدود ۷۰۰ هزار دانش‌آموز ثبت‌نام کرده بودند، اما اکنون بیش از ۸۰۰ هزار نفر از مجموع یک میلیون و ۲۵۰ هزار دانش‌آموز مورد انتظار ثبت‌نام خود را انجام داده‌اند.

وی افزود: برای رفع نگرانی خانواده‌ها، مهلت ثبت‌نام پایه اول تا پایان تیرماه تمدید شده است و هیچ مشکلی در روند ثبت‌نام وجود ندارد. وزیر آموزش و پرورش همچنین بر برنامه‌ریزی برای تداوم آموزش در هر شرایطی تاکید کرد و گفت: سناریوهای مختلفی برای استمرار آموزش در نظر گرفته‌ایم و مدرسه تلویزیونی ایران امسال هم به عنوان بخش تکمیلی و تقویتی، و در نقاط فاقد پوشش، به عنوان بخش اصلی آموزش مورد استفاده قرار می‌گیرد.

کاظمی با اشاره به آمادگی کامل جهت توزیع کتاب‌های درسی، خاطرنشان کرد: تمامی کتاب‌ها آماده و در حال توزیع است و تمهیدات لازم برای آغاز سال تحصیلی به عمل آمده است.

 

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه