سرخط خبرها
  • دستگیری ۴ عضو باند سرقت ۱۵ میلیاردی طلا از منازل در تهران
  • نهاد کتابخانه های عمومی: افت سرانه مطالعه کتاب در کشور
  • قمه‌کشی در جگرکی، اوباش به دام افتادند
  • تبریک عارف برای کسب ۶ مدال نابغه‌های ریاضی ایران در چین
  • امیریل ارجمند: رهبر شهید حتی رهبری و سیاست را هم هنرمندانه انجام می‌داد
  • قالیباف: یقه آمریکا را رها نمی‌کنیم
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • چهره باسابقه مدیریت شهری در راه پرسپولیس
  • پاسخ حمله آمریکا به آق‌قلا، شلیک به جبل‌علی و حیفا است
  • حجت‌الاسلام سید علی خمینی: هرکس بخواهد با آمریکا برای صلح مذاکره کند خائن است
  • شورای نگهبان: حضور کم‌نظیر مردم در تشییع رهبر شهید، محاسبات دشمن را برهم‌ زد
  • فاز نخست پزشک خانواده از دوره آزمایشی خارج شد
  • ابوترابی فرد: اجازه دخالت در امور تنگه هرمز را نمی دهیم
  • حلالی: تارتار باید بازیکن‌سالاری را در پرسپولیس از بین ببرد
  • توقف اقدامات اجرایی مالیاتی ناشی از اختلال بانکی تا ۳۰ تیر
  • تمدید ۵ ساله برنامه زمان‌بندی فعالیت دستگاه‌ها در سامانه تدارکات الکترونیک دولت
  • رشد ۳.۵ درصدی قیمت بیت‌کوین در معاملات امروز
  • روس‌اتم: ۶ نفر از کارکنان ما بازگشت به نیروگاه بوشهر را آغاز کردند
  • سخنگوی ستاد انتخابات کشور: گمانه‌زنی‌ها درباره زمان برگزاری انتخابات شوراها صحت ندارد
  • پرچم‌های فلسطین در دست بازیکنان و اعضای کادر فنی مصر بعد از بازگشت از جام جهانی در خیابان‌های این کشور

سخنگوی قوه قضاییه:

حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین تاکنون ۷۱ شهید داشته است

اصغر جهانگیر با اشاره به تعداد شهدای حمله ترویستی صهیونیست‌ها به زندان اوین گفت: تاکنون مطابق آمار رسمی ارائه شده ۷۱ نفر در حمله باند تبهکار صهیونی به زندان اوین شهید شده‌اند.

زندان اوین
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از  قوه قضاییه، با حمله تروریستی و وحشیانه باند تبهکار رژیم صهیونی به زندان اوین در تاریخ دوم تیر ماه ۱۴۰۴ این رژیم قانون گریز یک بار دیگر عدم تعهد و پایبندی خود به قوانین بین المللی را به نمایش گذاشت و در اقدامی مغایر با قوانین بین المللی و انسانی برخی ساختمان‌های زندان اوین از جمله بهداری، ساختمان فنی مهندسی، ساختمان ملاقات و دادیاری زندان را مورد هدف و حمله پرتابه‌ قرار داد.

در همین رابطه اصغر جهانگیر، سخنگوی قوه قضاییه با اعلام آمار شهدای این جنایت سبعانه که قلب هر شهروندی را به درد می‌آورد گفت: متاسفانه در این حمله صهیونیست‌ها مرتکب یک جنایت تمام عیار شدند و تا حتی همسایه‌هایی که نزدیک سالن ملاقات و دادیاری زندان اوین زندگی می‌کردند هم به شدت تحت تاثیر قرار گرفتند.

جهانگیر با بیان اینکه خسارات وارده به همسایه‌های زندان اوین خسارت‌های سنگین مادی و خسارت‌های بدنی است، گفت: حمله صهیونیست‌ها به زندان اوین موجب ایراد خسارات گسترده مالی و بدنی به همسایه‌های نزدیک به سالن ملاقات و ساختمان دادیاری شده است و متاسفانه در این حمله که نشان می‌دهد با تاثیرات فراوان به مردم عادی بوده است از میان همسایه‌ها شهید هم داشته‌ایم.

سخنگوی قوه قضاییه در مورد آمار مجموع شهدای حمله به زندان اوین گفت: در روز حمله عده‌ای از خانواده‌ها برای ملاقات و یا پیگیری امور زندانیان خود به اوین مراجعه کرده بودند که متاسفانه سالن مورد اشاره مورد اصابت پرتابه قرار گرفته و تعدادی از هموطنان که در آن‌ محل حضور داشته‌اند یا زخمی شده و یا به شهادت می‌رسند.

جهانگیر آمار تجمیعی شهدای حادثه اوین تا زمان مخابره این خبر را ۷۱ نفر اعلام کرد و گفت: در جریان حمله به زندان اوین ۷۱ نفر از جمله کادر اداری زندان، سربازان وظیفه، محکومین زندانی، خانواده محکومین که برای ملاقات و یا پیگیری قضایی زندانیان خود به زندان مراجعه کرده بودند و همسایه‌هایی که در مجاورت زندان زندگی می‌کردند، به شهادت رسیده‌اند.

جهانگیر ادامه داد: متاسفانه عده‌ای در این حادثه مجروح شده‌اند که برخی از آن‌ها در محل، برخی با اعزام به بیمارستان و برخی هم با بستری و درمان‌های تکمیلی درمان شده‌ و از بیمارستان مرخص شده‌اند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه