English

معاون اول قوه قضاییه از روند انتقال و اسکان زندانیان اوین در ندامتگاه تهران بازدید کرد

معاون اول قوه قضاییه به همراه رئیس حفاظت و اطلاعات قوه و رئیس سازمان زندان‌ها از زندان تهران بزرگ بازدید و روند انتقال زندانیان زندان اوین به این ندامتگاه را مورد بررسی قرار دادند.

معاون اول قوه قضاییه از روند انتقال و اسکان زندانیان اوین در ندامتگاه تهران بازدید کرد
به گزارش خبرگزاری موج

  به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه ، در این بازدید که با هدف نظارت و کنترل دقیق جابجایی و خدمت رسانی به زندانیان انجام شد، مسئولان قضایی در جریان آخرین وضعیت انتقال و سلامت زندانیان و نحوه خدمات‌رسانی به آن‌ها قرار گرفته و دستورات لازم را صادر کردند.

براساس این گزارش، سازمان زندان‌ها و اقدمات تامینی و تربیتی کشور بلافاصله پس از اقدام جنایتکارانه و خلاف قوانین بین المللی رژیم صهیونیستی، به منظور حفظ حقوق زندانیان و فراهم کردن فضا برای نیروهای امدادی، محکومانی که در این زندان در حال تحمل حبس بودند را به سایر زندان‌های استان تهران منتقل کرده است.

عملیات انتقال زندانیان از ساعات اولیه اقدام تروریستی رژیم صهیونیستی در ۲۳ خرداد آغاز شد.

با تمهیدات اندیشیده شده از سوی مسئولین زندان‌ها در استان تهران، زندانیان منتقل شده با خانواده‌های خود تماس گرفته و محل جدید نگهداری خود را به آنها گفته‌اند یا اینکه این مهم در حال انجام است.

روز دوشنبه دوم تیر ماه ۱۴۰۴ بود که رژیم صهیونیستی در یک جنایت آشکار و در اقدامی خلاف قوانین بین المللی با پرتابه‌هایی زندان اوین را مورد اصابت قرار داد.

پس از این حمله جنایتکارانه بود که با حضور همه نیروها و تجمیع امکانات وضعیت زندان تحت کنترل قرار گرفت.

در ساعات پس از بروز این جنایت آشکار شایعات رسانه موساد در مورد ناآرامی و تیراندازی در زندان اوین اوج گرفت که البته این دروغ و شایعه با انتشار تصاویری از داخل زندان که حکایت از اوضاع آرام بندهای زندان داشت به سرعت تکذیب شد.

بلافاصله پس از این حمله وحشیانه به زندان اوین، مقامات قضایی تدابیر لازم را در جهت صیانت از سلامتی و امنیت زندانیان به کار گرفتند و به فوریت اقدام لازم جهت ارتباط زندانیان با خانواده‌ها و رفع نگرانی آن‌ها انجام شد.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه