English

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

هر دانشگاهی ملزم است نسبت به اسکان استادان و کارکنان خود که منازل آنان غیر قابل سکونت شده است اقدام کند

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی خطاب به استادان و کارکنانی که منزل ایشان در حملات اخیر رژیم صهیونی آسیب دیده است، گفت همان طور که از دو روز قبل دستور لازم داده شده است، هر دانشگاهی ملزم است نسبت به اسکان استادان و کارکنان خود که منازل آنان غیر قابل سکونت شده است فورا اقدام کند.

هر دانشگاهی ملزم است نسبت به اسکان استادان و کارکنان خود که منازل آنان غیر قابل سکونت شده است اقدام کند
به گزارش خبرگزاری موج

، پیام حسین سیمایی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به این شرح است؛

مِنَ الْمُؤْمِنِینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدِیلاً

همکاران ارجمند، اعضای هیات علمی و کارکنان عزیز آموزش عالیِ ساکن در مجتمع سرو

سلامٌ علیکم بما صبَرتُم

با عرض تسلیت شهادت سردارانِ اقتدار نظامی و استقلال علمی ایران عزیز و طلب علو درجات برای شهدای خانواده آموزش عالی و با آرزوی شفای عاجل برای مجروحان و آسیب دیدگانِ مجتمع سرو،  اینجانب ضمن همدردی با کلیه همکاران و استادان عزیز ساکن در این مجتمع مجدداً به اطلاع می رسانم که همان طور که از دو روز قبل دستور لازم داده شده است، هر دانشگاهی ملزم است نسبت به اسکان استادان و کارکنان خود که منازل آنان غیر قابل سکونت شده است فورا اقدام نماید.

همچنین وزارت علوم پیگیر اخذ مصوبه از دولت محترم، برای جبران خسارات وارد آمده به منازل همکاران ارجمند است.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه