سرخط خبرها
  • مردم سیریک همچنان در مشکل آب
  • ادعای جنجالی یک شهروند قطر؛ دولت هزینه هتل و بلیط بازی‌ها جام‌جهانی را پرداخت کرده است
  • قلعه‌نویی: در جام جهانی جا برای اشتباه نیست
  • بی‌بی‌سی‌: استارمر، نخست وزیر بریتانیا دوشنبه استعفا می‌دهد
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد

سوالات امتحانات نهایی از کتب درسی می باشد

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش گفت: هیچ‌گونه محتوای جانبی، منبع غیررسمی یا مجموعه کمک درسی غیراستاندارد در طراحی سوالات دخیل نیست.

امتحان نهایی

به گزارش خبرگزاری موج، محسن زارعی رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش با اشاره به شائبه‌های مطرح شده پیرامون فرآیند طراحی سوالات امتحانات نهایی، گفت: انتخاب طراحان سوال در وزارت آموزش و پرورش بر اساس معیارهای دقیق و ضوابط رسمی صورت می‌گیرد و صرفاً از میان دبیران رسمی شاغل به تدریس در هر درس و دارای تحصیلات مرتبط و سابقه آموزشی معتبر انتخاب می‌شوند.

وی افزود: این افراد از استان‌های مختلف کشور برگزیده می‌شوند تا هم تنوع منطقه‌ای رعایت شود و هم تجربه آموزشی در سطوح مختلف لحاظ شود؛ لذا، هیچ گونه فرد غیررسمی، چهره غیرآموزشی یا فاقد صلاحیت حرفه‌ای و تخصصی در این فرآیند حضور ندارد.

زارعی با تأکید بر اینکه فرآیند طراحی نیز صرفاً بر مبنای محتوای رسمی کتاب‌های درسی و ساختار علمی جداول هدف محتوا انجام می‌گیرد، گفت: این جداول توسط سازمان پژوهش و برنامه ریزی آموزشی تدوین و منتشر شده است. بر این اساس، هیچ‌گونه محتوای جانبی، منبع غیررسمی یا مجموعه کمک درسی غیراستاندارد در طراحی سوالات دخیل نبوده و مبنای طرح سوال، تحقق اهداف آموزشی مندرج در کتاب درسی و در چارچوب سطوح شناختی تعیین شده در جدول هدف محتوا است.

رئیس مرکز ارزشیابی و تضمین کیفیت نظام آموزش و پرورش، خاطرنشان کرد: برخی شایعات بی اساس در فضای مجازی مبنی بر نقش آفرینی اشخاص غیر یا معرفی برخی افراد به عنوان طراح رسمی، منتشر شده است که به نظر می‌رسد بخشی از جریان تبلیغاتی سودجویانه باهدف کسب منافع شخصی یا اعتبار کاذب در میان دانش آموزان و خانواده‌ها باشد.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه