اسناد حاکمیت ایران بر خلیج فارس در دانشگاه الزهرا به نمایش در آمد

همایش و نمایشگاه «اسناد فارسی خلیج فارس» به همت مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور در دانشگاه الزهرا برگزار شد.

دانشگاه

به گزارش خبرگزاری موج، همایش و نمایشگاه «اسناد فارسی خلیج فارس» با تکیه بر اسناد مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور با حضور سیداحمدرضا خضری مشاور وزیر علوم، غلامرضا امیرخانی رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران، محمدرضا بهزادی مدیر بخش اسناد و فهرست‌نویسی مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور، جمشید نوروزی عضو هیئت علمی گروه تاریخ و زهرا ناظم بکایی رئیس دانشگاه الزهرا همچنین تعدادی از مسئولان آموزش عالی کشور در دانشگاه الزهرا (س) برگزار شد.

محمدرضا بهزادی مدیر بخش اسناد و فهرست‌نویسی مرکز بین‌المللی میکروفیلم نور در سخنرانی خود در این مراسم گفت: مرکز بین المللی میکروفیلم نور در حدود چهل و چند سال قبل با هدف دیجیتال‌سازی منابع خطی و اسناد کهن راه اندازی شده و حدود بیش از یک میلیون و چند صد هزار سند تاریخی به زبان فارسی را دیجیتال‌سازی کرده اسن و این روند ادامه دارد.

وی افزود: دوران اینکه ما بر نام اصیل خلیج فارس تکیه کنیم گذشته است‌. در دهه‌های گذشته که باید بر نام تکیه می‌کردیم، نکردیم و امروز که مدعیان بر اثبات حاکمیت جعلی خودشان تکیه می‌کنند ما هنوز در پیچ و تاب نام خلیج فارس هستیم.

بهزادی ادامه داد: امروز ما باید با اسناد حاکمیتی خودمان به دنیا بگوییم که حاکمیت این آبراهه با ما بوده و هست.

وی افزود: این اسناد که در این نمایشگاه ارائه شده، قطره‌ای از اسناد فارسی حاکمیت ایران بر خلیج فارس است تا به حال نه دیده شده بود و نه به نمایش در آمده بودند. برای نخستین بار مرکز میکروفیلم نور که به همت والای دکتر مهدی خواجه پیری و به دستور مقام معظم رهبری تشکیل شده است، این اسناد را دیجیتال‌سازی کرده و با هدف اثبات حاکمیت بر خلیج فارس نشر داده است و این نمایشگاه گوشه‌ای از کارهای مرکز نور است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه