سرخط خبرها
  • پایان فرار ۱۶ ساله بدهکار ۵ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریالی
  • سختی‌کار آتش‌نشانان از مجلس پیگیری می‌شود
  • هواپیمای توقیف‌شده در استانبول، فوری به ایران بازمی‌گردد
  • صادرات محصولات پلاستیکی ایران به ترکیه، کره و چین
  • رسوایی امنیتی در پنتاگون؛ اطلاعات ۳ میلیون نظامی و کارمند هک شد
  • رونمایی از ۳ گزینه برای هدایت تیم ملی امید/ افشین قطبی شانس بیشتری دارد
  • ۷۷۱ بیمار پروانه‌ای در پرونده غرامت تحریم‌ها؛ ۶۸۰ نفر غرامت دریافت کردند
  • پلیس فتا: کارت دعوت عروسی، شگرد جدید کلاهبرداران سایبری
  • مهسا دومین مدال تاریخ وزنه برداری ایران را بدست آورد
  • طعنه امیر سیاری به ترامپ: هر کس فکر می‌کند ما توان دفاع نداریم، امتحان آن مجانی است
  • دانشکده هوش مصنوعی و کامپیوتر دانشگاه علم و فرهنگ راه‌اندازی می‌شود
  • پیشنهاد مسکن استیجاری کوچک‌مقیاس برای زوج‌های جوان
  • نهمین طلای کاروان ایران بر گردن بریمانلو در کوراش
  • نامه سپاه به مردم آمریکا منتشر شد
  • قوه قضائیه: صدور رأی پرونده ترور شهید سلیمانی

توقیف سمند با خلافی ۲۸۵ میلیون ریالی در شفت

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند با خلافی سنگین ۲۸۵ میلیون ریالی در شهرستان شفت خبر داد.

توقیف خودرو
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ حسین ولی تویسرکانی، رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا، از توقیف یک دستگاه خودروی سمند با خلافی سنگین ۲۸۵ میلیون ریالی در شهرستان شفت خبر داد، این خودرو که در ردیف متخلفان پرخطر قرار داشت، در جریان بازرسی‌های ترافیکی شناسایی و توقیف شد.

رئیس پلیس ترافیک شهری پلیس راهور فراجا در این باره اظهار کرد: تخلفات متعدد و عدم پرداخت جرائم، این خودرو را به لیست توقیفی‌ها اضافه کرد. بر اساس قوانین جاری، خودروهایی که خلافی آن‌ها از سقف تعیین‌شده عبور کند، بلافاصله متوقف و از ادامه تردد آن‌ها جلوگیری خواهد شد.

سرهنگ تویسرکانی با تأکید بر اجرای جدی طرح برخورد با خودروهای دارای خلافی بالا، تصریح کرد: چنین اقداماتی نه‌تنها برای اعمال قانون است، بلکه با هدف کاهش خطرات ترافیکی و پیشگیری از سوانح رانندگی انجام می‌شود.

وی از رانندگان خواست ضمن پایش منظم وضعیت جرائم خودرویی، نسبت به تسویه به‌موقع تخلفات اقدام کرده و در ادامه افزود: بی‌توجهی به قوانین، هزینه‌های سنگینی دارد، از توقیف خودرو تا احتمال بروز تصادفات خطرناک.

رئیس پلیس ترافیک شهری در پایان گفت: هدف ما ایجاد ر و افزایش ایمنی معابراست تا با کاهش تخلفات و حوادث، معابر ایمن‌تری برای همه شهروندان فراهم کنیم. این توقیف تنها یک نمونه از عزم پلیس برای پاک‌سازی راهها از خودروهای پرخطر است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه