سرخط خبرها
  • آمریکا دوباره به مهدی تاج و مهدی محمد نبی ویزا نداده است
  • ونزوئلایی‌ها تصاویر ترامپ و روبیو را به نشانه اعتراض سوزاندند
  • یارانه خردادماه ۱۴۰۵ به حساب سرپرستان خانوار دهک‌های چهارم تا نهم واریز شد
  • حمله مجدد اسرائیل به جنوب لبنان
  • یک جفت لاستیک موتورسیکلت ۴ میلیون تومان
  • امتحانات نهایی پایه‌های یازدهم و دوازدهم به ۲۰ تیر موکول شد
  • استارلینک رسماً وارد عراق شد
  • روزنامه هاآرتص: نتانیاهو وارد روزهای پایانی سیاسی خود شده است
  • مرز سومار به جمع مرز‌های اربعینی اضافه می‌شود
  • شاخص کل بورس تهران ۸۹ هزار واحد مثبت شد و به تراز ۵ میلیون و ۲۴۰ هزار واحد صعود کرد
  • لهستان عالی‌ترین نشان افتخار خود را از زلنسکی پس گرفت
  • اعتراض شدیداللحن ایران در برابر خبرنگاران بین‌المللی
  • افزایش ۳۰۰ دلاری: آیفون ۱۸ پرو احتمالاً با قیمت پایه ۱۴۰۰ دلار عرضه می‌شود
  • رئیس کمیسیون امنیت ملی: ایران به نقض تفاهمنامه پاسخی بازدارنده خواهد داد
  • اعتراف بلژیکی‌ها: بدترین رفتارها با ایران می‌شود
  • مخالفت آمریکایی‌ها با سفر ایران به آمریکا ۲ روز قبل از بازی با بلژیک
  • بن‌گویر خطاب به معاون ترامپ: هر کس به ما پشت کند زیان خواهد دید
  • مجری آرژانتینی با انتشار خبر فوت پدر مسی اخراج شد
  • اقدام خصمانه ایکس علیه معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه
  • همراهی متا با رژیم صهیونیستی در جنگ علیه ایران

چالوس از ساعت ۱۵ یک طرفه می‌شود

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا، از اعمال محدودیت‌های ترافیکی در محورهای شمالی کشور برای روز جمعه ۵ اردیبهشت خبر داد.

جاده و مسافرت نوروزی
به گزارش خبرگزاری موج

، سرهنگ احمد شیرانی گفت: با توجه به ترافیک نیمه سنگین در محورهای شمالی کشور در آزادراه تهران-شمال از ساعت ۱۵:۰۰ محدودیت تردد برای خودروها به مقصد چالوس اعمال می‌شود. همچنین از ساعت ۱۶:۰۰ مسیر پل زنگوله (انتهای دهانه شمالی تونل البرز) به سمت چالوس به‌ طور کامل مسدود خواهد شد. 

وی افزود: از ساعت ۱۸:۰۰ نیز مسیر مرزن‌آباد به سمت تهران (شمال به جنوب) یک‌طرفه خواهد شد و این محدودیت‌ها تا ساعت ۲۳:۰۰ ادامه خواهد داشت. پس از آن، مسیر پل زنگوله تا مرزن‌آباد به‌ صورت دوطرفه بازگشایی می‌شود.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا ادامه داد: در محور هراز نیز تردد تمامی تریلرها به‌طور دائمی ممنوع است. علاوه بر این، تردد کامیون‌ها و کامیونت‌ها، به‌جز حاملین مواد سوختی و فاسدشدنی، از ساعت ۱۲:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روز چهارشنبه و از ساعت ۰۸:۰۰ تا ۲۴:۰۰ روزهای پنجشنبه و جمعه ممنوع خواهد بود. 

وی افزود: در صورت افزایش حجم ترافیک، این محور ممکن است به‌ صورت مقطعی از محدوده پلور تا پلیس‌راه لاریجان یک‌ طرفه شود.

سرهنگ شیرانی همچنین به محدودیت در محور فشم اشاره کرد و گفت: روز جمعه از ساعت ۱۷:۰۰ تا ۲۰:۰۰ مسیر پل حاجی‌آباد به پیچ کلیکان (آریانا) به‌ صورت یک‌طرفه به سمت خروجی فشم بازگشایی خواهد شد.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور فراجا از رانندگان خواست با رعایت قوانین و محدودیت‌های اعلام‌ شده و استفاده از مسیرهای جایگزین، برای ایمنی و روانی ترافیک همکاری کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه