سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

میزبانی ایران برای مجمع سرمایه‌گذاری «دی‌هشت» تایید شد

با پیشنهاد وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی کشورمان و موافقت اعضای گروه دی‌هشت، نخستین «مجمع سرمایه‌گذاری گردشگری D-۸» در سال ۲۰۲۶ به میزبانی ایران برگزار خواهد شد.

مجمع سرمایه‌گذاری «دی‌هشت»

به گزارش خبرگزاری موج، در چهارمین نشست وزرای گردشگری کشورهای عضو گروه دی‌هشت (D-۸) که امروز سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ در قاهره برگزار شد، جمهوری اسلامی ایران با ارائه پیشنهادی راهبردی، خواستار برگزاری مجمع‌های تخصصی با هدف ترویج سرمایه‌گذاری در حوزه گردشگری میان اعضای این گروه شد.

در این نشست، سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی ایران، طی سخنرانی خود بر اهمیت ارتقا تعاملات اقتصادی فرهنگی میان کشورهای دی‌هشت از مسیر توسعه زیرساخت‌های گردشگری تأکید کرد و با اشاره به ظرفیت‌های گسترده ایران و منطقه، پیشنهاد داد نخستین «مجمع سرمایه‌گذاری گردشگری D-۸» در سال ۲۰۲۶ به میزبانی ایران برگزار شود.

این پیشنهاد با استقبال گرم اعضای گروه دی‌هشت و تأیید این سازمان همراه شد.

به این ترتیب، ایران به‌عنوان میزبان نخستین رویداد بزرگ سرمایه‌گذاری گردشگری D-۸ در سال ۲۰۲۶ معرفی شد.

کارشناسان حوزه گردشگری، این تصمیم را نقطه‌عطفی در مسیر ارتقا جایگاه منطقه‌ای ایران در عرصه دیپلماسی گردشگری و بسط همکاری‌های اقتصادی فرهنگی در جهان اسلام می‌دانند.

برگزاری این مجمع می‌تواند با جذب سرمایه‌گذاری‌های جدید، انتقال تجربیات موفق و تعریف پروژه‌های مشترک میان کشورهای اسلامی، تحولی ماندگار در اکوسیستم گردشگری منطقه‌ای ایجاد کند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه