English

استاندار تهران از چند شرکت تولیدی بازدید کرد + فیلم

استاندار تهران از چند واحد شرکت تولیدی بازدید و از نزدیک در جریان مسایل و مشکلات آنها قرار گرفت.

استاندار تهران از چند شرکت تولیدی بازدید کرد + فیلم
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، احمد احمدی، مدیرعامل یک شرکت دارویی با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت از سال ۱۳۳۹، از تلاش مجدد برای احیای بازارهای صادراتی دارو خبر داد و اظهار داشت: پارس‌دارو در دهه ۴۰ یکی از برندهای مطرح در بازار دارویی آلمان بود و حتی برند "آسپرین" این شرکت به‌عنوان محبوب‌ترین برند شناخته می‌شد. اکنون نیز این برند ۷۱ درصد سهم بازار داخلی را در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه در گذشته صادرات قابل‌توجهی به کشورهای همسایه انجام می‌شد، اظهار کرد: متأسفانه در سال‌های اخیر به دلایل مختلف، بازار صادراتی را از دست دادیم اما از سال گذشته با برنامه‌ریزی دقیق، احیای این بازارها را در دستور کار قرار داده‌ایم.

مدیرعامل پارس‌دارو با اشاره به اینکه این شرکت در حال حاضر دارای ۱۵۳ پروانه تولید داروست، افزود: تنها در سال گذشته موفق به اخذ ۲۳ پروانه جدید شدیم. از جمله محصولات جدید، داروی خط اول درمان آکنه است که نخستین‌بار به‌صورت تولید داخلی در کشور عرضه می‌شود و از خردادماه در داروخانه‌ها نسخه خواهد شد.

احمدی با بیان اینکه پارس‌دارو بزرگ‌ترین تولیدکننده داروهای نیمه‌جامد در کشور است، تصریح کرد: محصولات ما در سه دسته جامدات، نیمه‌جامدات (نظیر پماد و کرم) و فرآورده‌های آرایشی-بهداشتی تولید می‌شوند. قرص‌ها و کپسول‌های تولیدی این شرکت در گروه‌های دارویی فشار خون، قلبی، ضد چربی، ضد سرطان و آنتی‌بیوتیک‌ها دسته‌بندی می‌شوند.

وی به نیاز بالای بازار کشورهای همسایه نیز اشاره کرد و گفت: «سال گذشته، علی‌رغم تقاضای چند میلیون دلاری برای صادرات کپسول سفالکسین از افغانستان، به دلیل کمبود داخلی، مجوز صادرات صادر نشد. در مذاکراتی که با وزیر بهداشت افغانستان داشتیم، پیشنهاد تولید مشترک با برند مشترک مطرح شد و مورد استقبال طرف افغان قرار گرفت.

مدیرعامل پارس‌دارو با تأکید بر ظرفیت بالای بازار دارویی افغانستان که بالغ بر ۴ میلیارد دلار است، افزود: پزشکان و اساتید دانشگاهی افغانستان اعتماد بالایی به داروهای ایرانی دارند، چرا که بسیاری از آنان در ایران تحصیل کرده‌اند و با برندهای داخلی آشنایی کامل دارند. امیدواریم با رفع موانع موجود، سهم ایران در این بازار مهم افزایش یابد.

 

 احیای 75 واحد صنعتی در دستور کار 1404 قرار دارد

حشمت الله عسگری، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران، در حاشیه بازدید میدانی استاندار  از واحدهای تولیدی شرق استان تهران اظهارداشت: در این بازدید مشکلات موجود در برخی از واحدهای صنعتی بررسی و راهکارهایی برای رفع آنها ارائه می شود.

عسگری در این بازدید با اشاره به اهمیت صیانت از واحدهای تولیدی فعال، افزود: اولویت اول ما در حوزه صیانت از تولید، حفظ و حمایت از واحدهایی است که هم‌اکنون در حال فعالیت هستند، حتی اگر دچار فرسودگی یا مشکلاتی شده باشند.

وی افزود: در این راستا، در یک واحد داروسازی با سابقه بیش از پنج دهه فعالیت، دو مشکل اصلی شناسایی شد؛ یکی بازسازی و نوسازی تجهیزات و دیگری تأمین سرمایه در گردش. افزایش قیمت مواد اولیه و سطح عمومی قیمت‌ها موجب نیاز به تأمین نقدینگی برای ادامه فعالیت این واحد تولیدی شده است. در همین راستا، از طریق دو بانک عامل که این واحد با آنها همکاری می‌کند، تصمیم به تأمین منابع مالی گرفتیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران همچنین به مشکلات عمومی در صنایع دارویی اشاره کرد و بیان کرد: برای حل مشکلاتی مانند مسائل مالیاتی، جلسات ویژه‌ای با داروسازان برگزار کردیم که بخش عمده‌ای از این مشکلات حل شده است.

وی در ادامه با اشاره به اقدامات صورت گرفته در حوزه صنایع الکترونیکی گفت: هدف ما در این بخش، ارتقاء تولید داخلی است. تا کنون، بیشتر نگاه به مونتاژ بوده، اما در تلاشیم واحدهایی که پیشینه فعالیت در این صنعت دارند، به سمت داخلی‌سازی حرکت کنند. این اقدام می‌تواند ۱۵ تا ۲۰ درصد افزایش داخلی‌سازی را در سال جاری به همراه داشته باشد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری تهران در بخش دیگری از سخنان خود به برنامه‌های احیای واحدهای راکد اشاره کرد و تصریح کرد: از میان حدود ۹۳۰ واحد راکد در استان، ۲۴۰ واحد قابل احیا، شناسایی شده‌اند. سال گذشته ۸۱ واحد احیا شد و امسال نیز هدف‌گذاری کرده‌ایم که ۷۵ واحد را احیا کنیم.

عسگری در پایان تأکید کرد که تمامی این اقدامات با رعایت اصول محیط زیستی و جلوگیری از آسیب به آن صورت می‌گیرد و هدف اصلی، افزایش بهره‌وری و توسعه پایدار صنایع در استان تهران است.

 

 بحران‌ها و راهکارهای افزایش سرعت تولید در دیدار استاندار تهران از واحدهای تولیدی بررسی می شود

استاندار تهران در بازدید از شرکت داروسازی پارس دارو، به مشکلات پیش آمده در صنعت داروسازی کشور اشاره کرد و از برگزاری جلسات اختصاصی برای حل این مسائل خبر داد.

 وی با اشاره به اینکه سال گذشته دو مقطع بحرانی در این زمینه به وقوع پیوسته بود، تأکید کرد که در حال حاضر آمادگی کامل برای افزایش سرعت تولید دارو در کشور وجود دارد.

استاندار تهران در این دیدار با بیان اینکه "اگر نیازهای دارویی در داخل کشور تأمین شود، صادرات به صورت موردی قابل انجام خواهد بود"، بر اهمیت خودکفایی در تأمین دارو تأکید کرد و افزود: شرایط اقتصادی و تجاری کشور تغییر کرده و ناترازی‌های موجود در بانک‌ها دیگر مانند گذشته نیست.

وی همچنین از برنامه‌های دولت برای نوسازی ماشین‌آلات صنعتی و استفاده از ظرفیت صندوق توسعه ملی برای تأمین منابع مالی جهت این نوسازی‌ها خبر داد و گفت: "با استفاده از این منابع، می‌توان ظرفیت‌های تولیدی کشور را بهبود بخشید و به رشد و پویایی صنعت داروسازی کمک کرد."

این دیدار در راستای تقویت صنعت داروسازی کشور و رفع موانع موجود در تأمین دارو برای مردم و همچنین ارتقای سطح صادرات دارو به کشورهای دیگر برگزار شد.

 

حمایت از صنایع دانش‌بنیان و توسعه ساخت داخل در اولویت صمت تهران است

محمود سیجانی، مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان تهران، در ادامه برنامه‌های «یکشنبه‌های تولید و سرمایه‌گذاری»، بازدید از دو واحد شاخص تولیدی در منطقه صنعتی اتحاد (شرق استان تهران) به همراه استاندار با هدف بررسی میدانی مسائل و پیگیری راهکارهای حمایت از تولید انجام شد.

سیجانی در جریان این بازدید اظهار کرد: یکی از این واحدها، از مجموعه‌های باسابقه و توانمند در صنعت داروسازی کشور است که علاوه بر تأمین بخشی از داروهای جامد و نیمه‌جامد مورد نیاز بازار داخلی، اخیراً فعالیت خود را در حوزه صادرات آغاز کرده است. این واحد به دلیل قدمت فعالیت، نیازمند بازسازی و نوسازی تجهیزات و خطوط تولید است و از سوی دیگر با چالش تأمین سرمایه در گردش مواجه است که در این زمینه، هماهنگی لازم برای بهره‌مندی از حمایت‌های بانکی صورت گرفته است.

وی در ادامه افزود: واحد دوم فعال در حوزه صنایع برق و الکترونیک است که یکی از مزیت‌های مهم سرمایه‌گذاری در استان تهران به شمار می‌رود. این صنایع نه‌تنها آلایندگی محیط زیستی ندارند، بلکه مصرف انرژی و آب در آنها پایین است، ظرفیت اشتغال‌زایی بالایی دارند و می‌توانند جایگزین واردات باشند. این واحد اقدام مؤثری در مسیر تولید داخلی قطعات برداشته و حرکت به سمت داخلی‌سازی را آغاز کرده است که در همین راستا مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

مدیرکل صمت استان تهران با بیان اولویت‌های حمایتی این اداره‌کل اظهار داشت: اصلی‌ترین رویکرد ما، توسعه صنایعی است که با رعایت ملاحظات محیط زیستی و بهره‌وری در مصرف انرژی، توان رقابت، صادرات و صرفه‌جویی ارزی دارند. بازسازی و نوسازی صنایع فرسوده، توسعه زنجیره‌های تولید به‌ویژه در حوزه‌هایی مانند الکترونیک، حمایت از صنایع دانش‌بنیان و آن دسته از واحدهایی که در مسیر تحقیق، توسعه و نوآوری فعال هستند، از جمله اولویت‌های اصلی ماست.

سیجانی در پایان تأکید کرد: در سال جاری نیز احیای واحدهای راکد و افزایش بهره‌وری در دستور کار جدی استان تهران قرار دارد و در این مسیر، تمام ظرفیت‌های حمایتی وزارت صمت و دستگاه‌های اجرایی استان به کار گرفته خواهد شد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر خط تولید شرکت ما بصورت ۲۴ ساعته و حتی در روزهای تعطیل فعالیت دارد، تصریح کرد: مشکل ما نقدینگی است چرا که برخی مواد اولیه در سال سه تا چهار دفعه افزایش قیمت دارند.

آیا این خبر مفید بود؟
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه