سرخط خبرها
  • مربی خارجی از پرسپولیس دور شد/ پنجره استقلال پلمب شد
  • درخواست رئیس کمیسیون صنایع از رئیس جمهور: توقف دستورالعمل احراز صلاحیت مدیران عامل
  • بانک مرکزی فقط با یک‌‎پنجم درخواست پول بانک‌ها موافقت کرد
  • حمله تند فیگو به اینفانتینو: دروغگو، پَست‌ و حیله‌گر
  • قیمت گوسفند زنده ۳۰ درصد کاهش یافت؛ گوشت ارزان نشد
  • ورود موج تازه گرما به کشور
  • بازداشت عامل ارسال تصاویر پرتاب موشک به رسانه‌های معاند در یزد
  • دستگیری خانم زورگیر طلا‌های بانوان
  • مسابقات دوومیدانی بلاروس/ کسب ۶ مدال توسط ملی‌پوشان ایران
  • اگر تا امروز مانده‌ایم، به‌خاطر مردم نجیب ایران است/ حتی گلایه‌مندان هم همراهی کردند
  • اعلام شرایط فروش مشارکت در تولید محصول سایپا از هفته آینده
  • آمریکا برخی از تحریم‌های مرتبط با ایران را لغو کرد
  • پای مدیران استقلال و پرسپولیس به فدراسیون بدنسازی باز شد
  • فرمانده قرارگاه اربعین: ۲.۸ میلیون زائر به کشور بازگشتند
  • بازار بهره‌وری آب تا نیمه دوم سال فعال می‌شود
  • احتمال قطع موقت سامانه‌های تامین اجتماعی
  • زمان شارژ اعتبار کالابرگ تغییر کرد
  • داعش مسئولیت ترور عضو جمعیت علمای اسلام در پاکستان را پذیرفت
  • رامین رضاییان از استقلال جدا شد
  • بازگشت آب به قنات تاریخی الیگودرز

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری:

تغییرات مداوم در مقررات کنکور ظلم به داوطلبان است

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: تغییرات مداوم در مقررات کنکور ظلم به داوطلبان و خانواده‌ها است. باید تلاش کنیم که مقررات کنکور، عادلانه و با ثبات باشد.

نشست روسای حوزه برگزاری آزمون
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری موج

، حسین سیمایی صراف وزیر علوم در نشست روئسای ستادهای استانی، نمایندگان تام الاختیار و مسئولان حفاظت آزمون سراسری نوبت اول سال ۱۴۰۴ با تاکید بر این موضوع که کنکور سراسری یک مسئله سرنوشت‌ساز برای آینده تحصیلی و شغلی داوطلبان است و در این راستا نیاز به برگزاری آزمونی ایمن، سالم و با کیفیت وجود دارد.

وزیر علوم در این نشست اظهار داشت: کنکور باید به گونه‌ای برگزار شود که تمامی ابعاد آن از جمله امنیت، کیفیت و احترام به خانواده‌ها رعایت گردد. آزمون سراسری نه تنها ابزار دسترسی به آموزش عالی است، بلکه سرنوشت آینده بسیاری از جوانان کشور را رقم می‌زند. بنابراین، مسئولیت‌های اجرایی در این زمینه باید با دقت و حساسیت ویژه انجام شود.

وی همچنین افزود: در حال حاضر، کنکور یک ابزار کارآمد برای دسترسی به آموزش عالی است، اما باید به دنبال بهبود آن باشیم. تغییرات مداوم در مقررات کنکور ظلم به داوطلبان و خانواده‌ها است. باید تلاش کنیم که مقررات کنکور، عادلانه و با ثبات باشد تا داوطلبان بتوانند با پیش‌بینی و اطمینان وارد این مسیر شوند.

حسین سیمایی صراف در ادامه تأکید کرد که آموزش در عصر دیجیتال و هوش مصنوعی نیاز به بازنگری دارد و فارغ‌التحصیلان ما باید بتوانند در سطح بین‌المللی رقابت کنند. وی افزود: آموزش باید به گونه‌ای طراحی شود که فارغ‌التحصیلان ما مهارت‌های لازم برای رقابت در بازارهای جهانی را داشته باشند.

وزیر علوم در پایان خاطرنشان کرد: آزمون سراسری باید به گونه‌ای برگزار شود که فضای آزمون برای داوطلبان و خانواده‌ها، از نظر امنیت، رفاه و احترام، مناسب باشد. همکاری با استانداری‌ها و فرمانداری‌ها برای تسهیل شرایط برگزاری آزمون بسیار حائز اهمیت است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه