سرخط خبرها
  • فریب دود ملایم سیگار الکترونیکی را نخورید
  • سازمان سینمایی: در صورت صعود، بازی ایران با سوییس در سینماها پخش می‌شود
  • پایان مهلت ثبت معافیت چند فرزندی تا ۳۱ شهریور
  • گزارش رسانه تلگراف: حمله به بانک‌های ایرانی کار گروه هکری گنجشک درنده است
  • مذاکره با آمریکا در آستانه تعلیق
  • ثبت‌نام زائران و میزبانان مراسم تشییع رهبر شهید در پیام رسان‌های داخلی
  • ۸ کشور بازی جی‌تی‌ای۶ را ممنوع کردند
  • زنگ خطر نیروی کار، کشور بیش از یک میلیون نفر نیروی اتباع بیگانه نیاز دارد
  • مردم نگران پیامدهای اختلال‌ اخیر بانکی نباشند
  • کی روش: دوست دارم ایران به دور بعد صعود کند
  • پرونده پیگیری اعتراض به کسورات دانشجومعلمان ۵ ساله شد
  • رئیس سازمان ثبت: اموال وطن‌فروشان، برخط توقیف می‌شود
  • احتمال وقوع سیلاب و بارش‌های شدید در ۹ استان کشور
  • بازگشت دوباره اختلال به بانک‌ها با وجود اعلام رفع مشکل
  • آغاز اردوی تیم ملی بسکتبال با ویلچر به میزبانی ساری
  • هراس وزیر جنگ رژیم صهیونیستی از پیام تهدیدآمیز سردار قاآنی
  • نخست‌وزیر کانادا خواستار بازگشایی سفارت این کشور در تهران شد
  • ۲۰ مرداد، اعلام تاریخ پیشنهادی برگزاری انتخابات فدراسیون بدنسازی و‌پرورش اندام
  • مخبر: قطب‌نمای برخی همسایگان هنوز دوست و دشمن را وارونه نشان می‌دهد
  • آماده‌باش کامل قطار‌های مسافری برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید

گام بلند برای کاهش ناترازی انرژی در کشور؛

افتتاح نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی صندوق ذخیره فرهنگیان توسط وزیر آموزش و پرورش

با حضور وزیر آموزش و پرورش، مدیرعامل و اعضای هیات مدیره موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان ومدیران عامل و اعضای هیأت مدیره شرکت ها در راستای تحقق شعار سرمایه‌گذاری برای تولید، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی شرکت مفنا وابسته هلدینگ پترو فرهنگ موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان بصورت آنلاین و تصویری به طور رسمی افتتاح شد.

صندوق ذخیره فرهنگیان
به گزارش خبرگزاری موج

 به نقل از موسسه صندوق ذخیره فرهنگیان، در این مراسم که عصر روز چهارشنبه ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ به صورت ویدیو کنفرانس در صندوق ذخیره فرهنگیان برگزار شد، نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی شرکت مفنا در شهرستان جیرفت استان کرمان، به دستور دکتر علیرضا کاظمی وزیر آموزش و پرورش در مدار تولید قرار گرفت.

کاظمی در جریان افتتاح این پروژه گفت: با توجه به وجود ناترازی انرژی در کشور و نیاز ضروری به تولید برق، این اقدام صندوق ذخیره فرهنگیان بسیار حائز اهمیت و قابل تقدیر است.

وزیر آموزش و پرورش افزود: همچنین در سالی که مزین به شعار و فرموده مقام معظم رهبری تحت عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید است این اقدام یکی از بهترین جلوه‌های تحقق این فرمان است و ما افتخار می‌کنیم که صندوق ذخیره فرهنگیان در این حوزه پیشتاز است.

وی تصریح کرد: به همکارانم در صندوق ذخیره فرهنگیان و شرکت‌های زیرمجموعه به ویژه پتروفرهنگ و مفنا که این پروژه مهم و ارزشمند را به سرانجام رساندند تبریک عرض می‌کنم و توصیه می‌نمایم که این گونه اقدامات استمرار داشته باشد.

مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان نیز در خصوص جزییات این پروژه گفت: عملیات ساخت نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی اسفندقه ۲ که در شهرستان جیرفت استان کرمان واقع شده است در مرداد ۱۴۰۳ آغاز و با تلاش شبانه‌روزی مهندسان ایرانی در شرکت مدیریت فرآیندهای نیروگاهی ایرانیان (مفنا) تا پایان اسفند تکمیل شد.

علی صادقی افزود: بهره‌برداری از این نیروگاه خورشیدی علاوه بر کمک به کاهش ناترازی انرژی در کشور، سودآوری چشمگیر و پایداری برای اعضای صندوق ذخیره فرهنگیان به همراه خواهد داشت و در راستای شعار سال و فرمایشات مقام معظم رهبری با عنوان سرمایه‌گذاری برای تولید است.

 در این پروژه که با سرمایه‌گذاری هلدینگ پتروفرهنگ و صندوق ذخیره فرهنگیان احداث شده، بیش از ١۴ هزار پنل خورشیدی با ظرفیت نامی ۷۰۰ وات نصب شده‌اند. این پنل‌ها از به‌روزترین فناوری‌های روز دنیا و برندهای معتبر جهانی انتخاب شده‌اند تا بالاترین بازدهی و طول عمر را تضمین کنند.

فرآیند تجمیع و انتقال توان خروجی از این اینورترها توسط ۴ دستگاه ترانسفورماتور ۲۵۰۰ کیلوولت‌آمپر (kVA) که توسط یکی از سازندگان مطرح ایرانی ساخته شده، انجام می‌پذیرد که در نهایت برق تولیدی به شبکه توزیع منتقل می‌شود.

شرکت مفنا به عنوان یکی از شرکت‌های فعال در زمینه تولید انرژی‌های نو کارنامه درخشانی دارد به طوری که تاکنون موفق به ساخت و بهره‌برداری از نیروگاه گازسوز ۲۵ مگاواتی گچساران و دو نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی در اسفندقه کرمان شده و در حال دریافت مجوزهای لازم برای احداث سه نیروگاه خورشیدی ۱۰ مگاواتی جدید است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه