سرخط خبرها
  • دولت ۷۰ درصد هزینه بیمه قالیبافان را می‌پردازد
  • ایران ۳ استرالیا ۱/ بلند قامتان ایران با اقتدار فینالیست شدند+فیلم
  • فرمانده کل سپاه: واقعیت‌های نظامی ایران در میدان رونمایی می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • نسل جدید کارت‌های هوشمند ملی در بهار ۱۴۰۶ وارد چرخه بهره‌برداری می‌شود
  • آزمون انتخاب سردفتران اسناد رسمی برگزار شد
  • سهراب حردانی را بخشید/ کاپیتان با استقلال به بصره می‌رود
  • مهلت‌های مالیاتی تمدید شد
  • چهار کشته و ۲ مصدوم، پیامد آتش‌سوزی ناشی از نگهداری بنزین در یزد
  • هشدار نسبت به تردد و اتراق در مسیر رودخانه‌ها به دلیل احتمال سیل
  • درخشش موی‌تای‌کاران ایران در کوزوو با ۲ طلای تاریخی
  • ماهیگیران بازداشت‌شده ایرانی در امارات وارد کشور شدند
  • زاینده ‌رود خشک شد/ امید به بازگشایی دوباره در پاییز

بیش از ۲۱ هزار معتاد متجاهر از سراسر کشور جمع آوری شده‌اند

رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر فراجا از جمع آوری بیش از ۲۱ هزار معتاد متجاهر از سراسر کشور از شروع طرح نوروزی پلیس خبر داد.

معتادان متجاهر
به گزارش خبرگزاری موج

، سردار ایرج کاکاوند به تشریح اقدامات پلیس مبارزه با مواد مخدر سراسر کشور در ایام عید نوروز پرداخت و خاطرنشان کرد: در راستای ارتقای میزان احساس امنیت شهروندان به عنوان سرمایه های های اجتماعی پلیس و برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت در تمام نقاط کشور، ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر، با بهره گیری از تمام توان و ظرفیت های موجود درون و برون سازمانی، مقابله و برخورد قاطع با مخلان نظم و امنیت را به عنوان یکی از اولویت های ماموریتی در دستور کار قرار داده اند.

وی افزود: با عنایت به اینکه از بین بردن نگرانی های مردم نسبت به حضور خرده فروشان مواد مخدر و معتادان متجاهر در سطح معابر شهرها، یکی از اولویت های این پلیس است، در این زمینه ۲۱ هزار و ۹۷۷ نفر معتاد متجاهر و ۷۷۸۱ نفر خرده فروش از ابتدای اجرای طرح نوروزی پلیس جمع آوری و به مراجع قانونی ارجاع داده شده اند.

کاکاوند در پایان تصریح کرد: از آنجایی که مبارزه با این بلای خانمان سوز نیازمند مشارکت همگانی است، از شهروندان تقاضا داریم همچون گذشته با پلیس همکاری و هرگونه موارد مشکوک را از طریق تماس با مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی کنند.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه