سرخط خبرها
  • تسهیلات و کمک‌های بلاعوض برای تأمین لوازم معیشتی خانوارهای آسیب‌دیده
  • پاسخ قالیباف به دن کین: آنچه روزی برایتان کابوسی وحشتناک بود الان به واقعیت تبدیل شده است
  • پیروزی ارزشمند تیم زنان ایران در المپیاد جهانی شطرنج مقابل فرانسه
  • وزش باد شدید طی ۵ روز آینده در استان‌ تهران
  • ترامپ ورود خبرنگاران سه رسانه به کاخ سفید را ممنوع کرد
  • ۲ میلیون دانش‌آموز؛ دستاورد «ایران دیجیتال ۱» در آموزش هوش مصنوعی
  • احتکار در بازار موبایل صرفه اقتصادی ندارد/ تنها یک میلیون تلفن همراه وارد کشور شده است
  • آغاز پیش فروش بلیت قطار برای مهر
  • آمار عجیب معاینه فنی در تهران/ مراجعه کمتر از ۱۰۰ موتورسوار در ۶ ماه
  • عدم وجود نقدینگی سبب کمبود دارو در بازار است
  • ماینرهای غیرمجاز زیر تیغ وزارت نیرو؛ مجازات استخراج غیرمجاز سنگین‌تر می‌شود

شیوع انسانی آبله میمونی نگران کننده است

دانشمندان هشدار می‌دهند آبله میمون در حال تغییر از یک ویروس حیوانی به ویروسی است که به راحتی بین مردم پخش می‌شود و جهش‌های این ویروس ممکن است به سازگاری آن کمک و کنترل آن را سخت‌تر کنند.

آبله میمون
به گزارش خبرگزاری موج

​، وبگاه سای‌تِک‌دِیلی در گزارشی آورده است: دانشمندان دانشگاه ساری انگلیس هشدار می‌دهند اگر آبله میمون جدی گرفته نشود، ممکن است به یک تهدید جدی برای سلامت مردم جهان تبدیل شود.

پژوهشگران در نامه‌ای که ۱ آوریل/ ۱۲ فروردین در مجله نِیچِر مدیسین (Nature Medicine) منتشر شد، خاطرنشان می‌کنند آبله میمون که به طور معمول از حیوان به انسان سرایت می‌کند؛ اما اکنون شواهد آشکار انتقال این بیماری از انسان به انسان رو به افزایش است.

آبله میمون یک عفونت ویروسی مربوط به آبله است که می‌تواند علائمی مانند ضایعات پوستی دردناک، تب و غدد متورم ایجاد کند. در برخی موارد، این عفونت ویروسی ممکن است به بیماری شدیدتری منجر شود. این بیماری معمولاً از راه تماس نزدیک با شخص یا حیوان آلوده پخش می‌شود.

آبله میمون قبلاً بیشتر در آفریقای مرکزی دیده می‌شد؛ اما این ویروس در سال ۲۰۲۲ میلادی در سراسر جهان شیوع پیدا کرد که در نتیجه آن، اکنون در چند کشور در جنوب صحرای بزرگ آفریقا شیوع یافته است.

این بیماری، در حال حاضر بیشتر بزرگسالان را گرفتار می‌کند؛ اما پژوهشگران تأکید می‌کنند که این قابلیت را دارد که در میان سایر گروه‌ها، از جمله کودکان که خطر ابتلای آن‌ها به بیماری‌های جدی بیشتر است، گسترش یابد. البته هنوز انتقال پایدار این بیماری در کودکان گزارش نشده است.

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری موج در وب منتشر خواهد شد.

پیام هایی که حاوی تهمت و افترا باشد منتشر نخواهد شد.

پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیرمرتبط باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر

مهمترین اخبار

گفتگو

آخرین اخبار گروه

پربازدیدترین گروه